Nogomet

Čop: "Pokušat ćemo da nam ove sezone Europska liga ne bude samo prolazna stanica"

Borna Rupnik • petak, 29.08.2014.
Čop: "Pokušat ćemo da nam ove sezone Europska liga ne bude samo prolazna stanica"
Foto: Kristijan Komarica

Dinamovi su nogometaši bili vrlo sretni nakon nove pobjede nad suparnikom iz Ploiestija i plasmanom u Europsku ligu. Zadovoljni su svojom prezentacijom.

Napadač Duje Čop i u Zagrebu je uspio zatresti mrežu Petrolula, prije nego je Juan Albin poravnao, a Domagoj Antolić donio još jednu pobjedu modroj momčadi.

"Stvarno smo sretni zbog ove pobjede i što uz ukupnih lijepih 5:2 idemo u grupnu fazu Europske lige. Mislim da smo definitivno zasluženo pobijedili i sad ćemo se morati dokazati u Europskoj ligi. Pokušat ćemo da nam to ove sezone ne bude samo prolazna stanica nego da napravimo nešto, neki lijepi rezultat. Petrolul je pokazao dobru igru, ali drago mi je što smo mi zahvaljujući još boljoj našoj igri prošli dalje", izjavio je Čop, piše službena Dinamova stranica.

Priliku je u nastavku dobio još jedan talentirani mladić iz Dinamove škole, Ante Ćorić, koji je naglasio i da se brzo treba okrenuti velikom ligaškom derbiju.

"Sretni smo svi zbog plasmana u Europsku ligu. Drago nam je što smo dobro odigrali u četvrtom pretkolu. Iako je Liga prvaka jedno posebno natjecanje, sretni smo zbog Europske lige i morat ćemo sad dati sve od sebe da budemo što bolji u nadolazećim utakmicama. Naravno, prvo nas čeka prvenstvo i derbi s Hajdukom u nedjelju. Idemo po pobjedu i vjerujem da ćemo slaviti tamo", rekao je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • sportoz29.08.2014. u 11:28
    Pa bilo bi jako lijepo da ovaj put ne bude još jedna seansa grupnog silovanja na koje smo navikli i da se napokon nešto uradi. Jedno "prezimljavanje" bi nam vjerojatno donijelo 2 mjesta u kvalifikacijama za LP. Siguran sam da će Rijeka napraviti maksimum koliko se bude moglo. Red je da to... [više na forumu]
    sportoz