Nogomet

Mamić: "Svašta je prošlo kroz glavu kad su izjednačili, ali bit će ovo lijepa jesen"

Borna Rupnik • petak, 29.08.2014.
Mamić: "Svašta je prošlo kroz glavu kad su izjednačili, ali bit će ovo lijepa jesen"
Foto: Kristijan Komarica

Hrvatski prvak Dinamo pobijedio je Petrolul i u uzvratnoj utakmici četvrtog pretkola Europske lige, a u modrom taboru nisu skrivali zadovoljstvo takvim raspletom.

Pogotkom Antolića u posljednjim sekundama utakmice, Dinamo je svladao rumunjski Petrolul iz Ploiestija 2:1 te tako potvrdio pobjedu 3:1 iz prve utakmice i osigurao plasman u grupnu fazu Europske lige.

"Čestitke momčadi na zasluženoj pobjedi. Uložili su veliki trud, puno radili i potpuno zasluženo dobili utakmicu, a posebno sam sretan što je publika to prepoznala. Hvala navijačima koji su danas bili, a htio bih reći da ova momčad zaslužuje ovakvu podršku. Upravo zbog toga pozivam sve navijače Dinama da dođu na utakmice koje dolaze", poručio je trener Zoran Mamić po završetku utakmice, prenose službene stranice kluba.

Dinamo je poveo pogotkom Čopa, no u nastavku je izjednačio Albin.

"Naravno da svašta prođe kroz glavu kada su izjednačili, pomisliš i na ono najgore, ali ekipa je odlično reagirala. Možda nije izgledalo savršeno, ali imali smo opet pet ili šest odličnih situacija dok oni nisu imali neke šanse pred našim golom. Odigrali smo jako dobru, taktički odgovornu utakmicu", kaže Mamić, koji vjeruje kako postoji veliki prostor za napredak, pogotovo sada kada je skinut određen teret s leđa Dinamove momčadi.

"Zamislite kako bi Dinamo izgledao večeras da smo imali Fernandesa i pravog Soudanija. Imamo jako dobru momčad, puno kvalitetnih igrača kao i utakmica tako da će svi dobiti priliku. Vraća se i Taravel, bit će ovo lijepa jesen. Baš smo danas pričali prije utakmice pa je Duje rekao kako bi eventualna utakmica s Partizanom bila prilika da napokon napunimo Maksimir. Čestitao bih i Rijeci, a žao mi je što Split i Hajduk nisu uspjeli napraviti isto. Mislim da je hrvatski nogomet ove sezone odlično zastupljen i možemo biti ponosni", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • giga_sb29.08.2014. u 12:45
    jos je vise proslo kroz guzicu....
    giga_sb
  • Obrisan korisnik29.08.2014. u 11:57
    da,u maksimiru se stvara jedna lijepa priča
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.08.2014. u 10:28
    Dok cestitamo Dinamu na nastavku niza uspjesnosti nazalost i vidimo da je prekinut hrvatski nogometni san.Ponovo natra g u realnost koju kada je u pitanju Europa cini Dinamo, uz Bogu hvala i na Rijeci kojoj od srca cestitamo.Sve ostalo je zavaravanje prije svega samih sebe. Mozda nisu vrijedni... [više na forumu]
    Obrisan korisnik