Nogomet

Video: Petrić golom u 94. minuti donio Panathinaikosu pobjedu protiv Panioniosa

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 01.09.2014.
Video: Petrić golom u 94. minuti donio Panathinaikosu pobjedu protiv Panioniosa
Foto: EPA

Hrvatski internacionalci postizali su u nedjelju važne pogotke za svoje klubove. Mladen Petrić osigurao je pobjedu Panathinaikosu, Antonio Jakoliš bio je strijelac u pobjedi Cluja, a Nikola Kalinić donio je bod Dnipru...

Hrvatska kolonija u Panathinaikosu osvojila je tri boda u domaćem susretu protiv Panathinaikosa i to zahvaljujući preokretu u sudačkoj nadoknadi. Igrač odluke bio je Mladen Petrić koji je postigao pogodak u 94. minuti susreta za konačnih 2:1.

U susretu drugog kola Petrić, Danijel Pranjić i Gordon Schildenfeld odigrali su svih 90 minuta u susretu u kojem je Panionios poveo u 85. minuti preko Kamerunca Boumale, ali je prvo Ajagun u 91. minuti poravnao na 1:1, a onda je Petrić u 94. donio pobjedu svojoj momčadi.

U šestom kolu rumunjskog prvenstva Cluj je gostovao kod Dinamovog poznanika Petrolula i slavio s 2:1 čime ga je prestigao na ljestvici i skočio na treću poziciju.

U redovima Cluja cijelu utakmicu odigrao je bivši igrač Istre Mateo Sušić dok je Antonio Jakoliš na travnjaku proveo 64 minute.

Upravo Jakoliš doveo je Cluj u vodstvo u 40. minuti kada je dobro reagirao na odbijenu loptu i poslao je u mrežu. Petrolul je uspio poravnati u 54. minuti golom< b>Teixeire, ali u zadnjih deset minuta ostao je bez isključenih Teixeire i Alvesa što gosti koriste i golom Tadea dolaze do pobjede.

U petom kolu ukrajinskog prvenstva Dnipro je prvi put ostao bez pobjede. Ugostio je momčad Vorskle s kojom je remizirao 1:1 i to zahvaljujući golu Nikole Kalinića iz kaznenog udarca u 49. minuti.

Vorskla je povela na samom kraju prvog poluvremena pogotkom Baranika, a odmah na ulasku u drugo poluvrijeme Kalinić je zamijenio Seleznjova i vrlo brzo poravnao na 1:1.

Mladen Bartulović ušao je u igru u 85. minuti umjesto Zozulje dok je Ivan Strinić odigrao cijelu utakmicu.

Grčko prvenstvo, drugo kolo:
Panathinaikos - Panionios 2:1

Rumunjsko prvenstvo, šesto kolo:
Petrolul - Cluj 1:2

Ukrajinsko prvenstvo, peto kolo:
Dnipro - Vorskla 1:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!