Nogomet

Ghedin: "Zadovoljan sam kako smo igrali protiv vrlo jake Hrvatske"

Mihaela Bradovski • srijeda, 10.09.2014.
Ghedin: "Zadovoljan sam kako smo igrali protiv vrlo jake Hrvatske"
Foto: Kristijan Komarica

Unatoč porazu u Maksimiru 2:0, Maltežani nisu bili nezadovoljni. Zagreb napuštaju s prihvatljivim porazom i to nakon što su veći dio utakmice igrali s igračem manje zbog isključenja Borga...

Hrvatska nije briljirala protiv Malte, ali i takav nastup bio je dovoljan za pobjedu bez većih stresova. Golovima Modrića i Kramarića u drugom poluvremenu, izabranici Nike Kovača odnijeli su sva tri boda.

Malteški izbornik Pietro Ghedin nije bio posebno nezadovoljan nakon susreta.

"Možda zvuči neočekivano, ali sam zadovoljan kako je moja momčad odigrala protiv vrlo jake Hrvatske, posebno jer smo igrali s igračem manje većim dijelom utakmice. Hrvatska je jedan od glavnih favorita u našoj skupini stoga to i nije tako loš rezultat. Igrali smo dobro u obrani i nismo se osramotili iako smo bili s desetoricom na travnjaku."

Na tragu razmišljanja izbornika bio je i branič Andre Agius koji također nije bio nezadovoljan.

"Dobro smo počeli, imali smo prvu priliku na susretu, a onda je Hrvatska očekivano preuzela posjed lopte na svoju stranu. Imali smo utakmicu pod kontrolom, no onda smo ostali s igračem manje i bilo je sve teže i teže. Do poluvremena smo sačuvali svoju mrežu, no kada smo primili rani gol u drugom dijelu, bilo je vrlo teško u nastavku susreta. Tijekom većeg dijela utakmice bili smo disciplinirani, posebno se to odnosi na prvo poluvrijeme. Ne možemo biti zadovoljni porazom, ali s pozitivne strane nismo loše igrali. Moramo nastaviti naporno raditi, dosta smo limitirani, ali moramo dati sve od sebe da napredujemo."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik10.09.2014. u 17:40
    dobro je šta hoćete 2-0 nismo primili gol
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik10.09.2014. u 14:56
    Hrvatska ima kostur momčadi. Treba samo nerve sad razvijati s novim mesom. Nije lako nikad igrati nakon velikih natjecanja. Ova ravnotežau odabiru igrača iz raznih klubova posebice milić, kramarić i brozović uz oveveć prekaljene dovoljno govori o zdravim i sportskim i nacionalnim ciljevima preko... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik10.09.2014. u 14:09
    @ Carobnjak, Trebas to da gledas iz njegove perspektive! On nas smatra jakim, jer poredi svoje igrace odnosno repku s nasom. Ako cijelo vrijeme dominiramo i okruzujemo njegov gol, naravno da nas on vidi kao jake.
    Obrisan korisnik
  • Carobnjak10.09.2014. u 13:37
    cemu ovo "vrlo jake Hrvatske" mozda smo jaki na papiru tj. po imenima par igraca koji igraju za vece klubove
    Carobnjak
  • qvestor10.09.2014. u 12:55
    Jeste primijetili da su u današnjem nogometu svi zadovoljni? i Niko Kovač je bio zadovoljan nakon SP u Brazilu jer kaže čovjek da smo izgledali mnogo bolje nego u kvalifikacijama za SP u Brazilu protiv Škotske.
    qvestor