Nogomet

Leon Benko i službeno postao članom Sarajeva potpisom dvogodišnjeg ugovora

Branimir Korać • ponedjeljak, 15.09.2014.
Leon Benko i službeno postao članom Sarajeva potpisom dvogodišnjeg ugovora
Foto: EPA

Leon Benko novi je član Sarajeva nakon što je danas stavio potpis na dvogodišnji ugovor s klubom s Koševa. Benko je dolazak u Sarajevo dogovorio prošlog tjedna, a sada je to postalo i službeno...

U Sarajevu su Leona Benka dočekali kao veliko pojačanje, mediji iz BiH pišu da je riječ o najvećem pojačanju Sarajeva, a prema ugovoru dres kluba s Koševa nosit će ovu i sljedeću sezonu.

"Zadovoljan sam što je ovaj posao završen. Trebat će neko vrijeme da se uigram sa suigračima i uhvatim konce igre, ali sam spreman za to. Došao sam u ambiciozan klub o kojem sam čuo dobre stvari i dat ću sve od sebe da pomognem", rekao je Benko nakon potpisa ugovora.

Benko je tijekom prošle sezone napustio Rijeku i otišao u Kinu gdje je nosio dres Daliana, međutim zbog neisplaćivanja ugovornih obaveza, napustio je Kinu, tužio klub Fifi i krenuo u potragu za novim klubom.

Ubrzo su se javili s Koševa, uspostavljen je kontakt i Benko je doveden, kao što tvrde iz Sarajeva, uz pomoć Cardiffa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik15.09.2014. u 20:33
    jest unovčio dobru sezonu u Rijeci. koji glupan! Ok možda nije sve do njega, ali sigurno je najviše kriv. Rijeka nije ništa izgubila jer je dobila Kramarića a on je popušio big time. Preko Kine i hrpe para on je došao do Sarajeva i BiH lige. Za koju je čak i HNL druga galaksija
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.09.2014. u 16:28
    Trebao je u Rijeku natrag u slučaju da se Kramarić proda... E moj Benko, prije nepunu godinu sam pisao da ces ispasti pizda ako otiđeš iz Rijeke.. Kriva je tu i uprava, ali kad se sve oduzme i zbroji nisam bio daleko od istine. Kad se samo sjetim, na Kantridi su te voljeli kao boga.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.09.2014. u 16:24
    Propao čov'ek.
    Obrisan korisnik