Nogomet

Eduardo: "Obećajemo da će Dinamo napraviti sve što može da svaki put ovako razveseli navijače"

Borna Rupnik • petak, 19.09.2014.
Eduardo: "Obećajemo da će Dinamo napraviti sve što može da svaki put ovako razveseli navijače"
Foto: FaH

Zagrebački Dinamo odlično je otvorio svoj nastup u Europskoj ligi, a igrači Modrih izrazito su zadovoljni ne samo rezultatom, već i podrškom s maksimirskih tribina.

Hat-trick Alžirca Soudanija u prvom, te pogoci Henriqueza i Ćorića u drugom poluvremenu, omogućili su uvjerljivih 5:1 Dinama protiv rumunjske Astre u prvom kolu Europske lige.

"Zahvalio bih brojnim navijačima koji su nam večeras bili podrška. Bitno je da smo grupnu fazu Europske lige otvorili lijepom pobjedom, jako sam sretan zbog toga. Igrali smo dobro i na sjajan smo način otvorili natjecanje", rekao je golgeter Modrih i trostruki strijelac Soudani.

Vratar Eduardo također je istaknuo podršku zagrebačkom klubu, naglasivši kako je posebno dobar osjećaj odigrati dobru utakmicu pred svojim navijačima.

"Dobro smo odigrali protiv Astre na Maksimiru, postigli smo dobar rezultat i razveselili navijače. Nadam se da će ih biti sve više, mi ćemo dati sve od sebe. Mi ih pozivamo što više na iduće utakmice, a obećajemo da ćemo napraviti sve što možemo da ih svaki put ovako razveselimo", rekao je, prenose klupske stranice.

"Odigrali smo odličnu utakmicu. Svaki igrač je bio na potrebnoj razini, rano smo zabili i nakon toga nam se otvorilo. Na kraju slavimo 5:1 i svi smo zadovoljni ulaskom u Europsku ligu s ova tri boda", dodao je Domagoj Antolić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik20.09.2014. u 07:40
    slažem se sa oba komentara .... konačno malo pozitive u Maksimiru, koloko god to nekima teško pada .... i konačno prava momčadska igra, igra kakva uvijek izbaci kvalitetne pojedince u prvi plan ... jer bez ovakve momčadske igre ni Soudani ne bi postigao hat trick ... i nije bilo panike nakon... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.09.2014. u 17:14
    Možda u Dinamu ima puno stranih igrača, ali je fascinantno koliko je Dinamo pružio igrača reprezentaciji u zadnjih 10 godina. Također, ako pogledamo Rijeku, naš realno najbolji drugi klub u ligi, tamo isto ima par bivših dinamovaca koji su često nositelji igre. Nadam se da će ove dobre igre privući... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.09.2014. u 16:16
    U ovoj ekipi Dinama trenutno važnu ulogu igra puno igrača iz vlastite omladinske škole ili pak neki drugi hrvatski igrači koji su tu ranije igrali. Ante Ćorić (ili Čorić) odrađuje promociju na najbolji mogući način kao još jedan iz plejade mladih perspektivnih igrača. To sve je nadograđeno igračima... [više na forumu]
    Obrisan korisnik