Nogomet

Video: Kortrijk i Legia uz pogotke Santinija i Vrdoljaka upisali prolaze u kup natjecanjima

Mihaela Bradovski • četvrtak, 25.09.2014.
Video: Kortrijk i Legia uz pogotke Santinija i Vrdoljaka upisali prolaze u kup natjecanjima
Foto: EPA

Diljem Europe ovog tjedna igraju se susreti u domaćim kupovima, a u srijedu su među strijelcima bili i Ivan Santini i Ivica Vrdoljak. Obojica su dali doprinos u prolazima svojih momčadi...

Nogometaši Kortrijka uspješno su odradili posao u šesnaestini finala Belgijskog kupa pobjedom na gostovanju kod Leuvena kojeg s klupe vodi hrvatski stručnjak Ivan Leko.

Kortrijk je slavio s 3:1, a domaćina je slomio tek u posljednjih deset minuta kada je put do mreže pronašao Ivan Santini koji je doveo svoju momčad do vodstva u 80. minuti. Inače Kortrijk je vodio od 11. minute pogotkom Tuura Dierckxa koji je postavio i konačnih 3:1 u sudačkoj nadoknadi. Jedini pogodak za domaćina djelo je Makedonca Jovana Kostovskog u 74. minuti.

Sljedeći protiv Kortrijka bit će Club Brugge koji je s glatkih 6:1 svladao momčad Aalsta.

Uspješna je bila i Legia u Poljskom kupu pobjedom protiv Legnice 4:0. Bio je to susret šesnaestine finala u kojem je domaćin u drugom poluvremenu primio tri pogotka i oprostio se od mogućnosti iznenađenja.

Mrežu Legnice načeo je Ivica Vrdoljak u 22. minuti nakon čega je u drugom dijelu dva pogotka dodao Miroslav Radović dok se jednom među strijelce upisao i Jakub Kosecki.

U osmini finala Vrdoljakova momčad igrat će protiv Pogona.

Belgijski kup, šesnaestina finala:
OH Leuven - Kortrijk 1:3

Poljski kup, šesnaestina finala:
Legnica - Legia 0:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!