Nogomet

Iborra: "Želimo osvojiti tri boda, iako će to biti teška utakmica. Rijeka je jak rival, pogotovo kod kuće"

Sportnet • srijeda, 01.10.2014.
Iborra: "Želimo osvojiti tri boda, iako će to biti teška utakmica. Rijeka je jak rival, pogotovo kod kuće"

Još pod dojmom velikog subotnjeg poraza u Primeri od Atletico Madrida 4:0 na Vicente Calderonu, doputovali su igrači Seville na Kvarner. Uoči sutrašnjeg susreta 2. kola grupe G Europske lige protiv HNK Rijeke, pred brojnu novinarsku "svitu", u kojoj je bilo više španjolskih, nego hrvatskih novinara, izašli su trener Unai Emery i igrač Vincente Iborra.

Španjolske kolege odmah su uzele glavnu riječ, a tema je bio subotnji poraz. Novinare je zanimalo kako trener Emery stoji kod predsjednika i trese li mu se stolica? Posebno ih je zanimalo je li subotnji poraz ostavio traga na ekipi?

"Sutra nastavljamo borbu i ne damo se smesti prošlim porazima. Imam punu podršku predsjednika, jer on zna da se moraju uklopiti stari igrači i oni koji su došli ovo ljeto, te zna da moramo složiti pravi tim" naglasio je Emery .

Nakon Sevillinih problema u Primeri, na red je došla i utakmica protiv Rijeke o kojoj Emery kaže:

"To što su španjolski novinari inzistirali na subotnjem porazu protiv Atletica, ne znači da mi ne poštujemo Rijeku. Naš sutrašnji domaćin je imao lijepi niz u Europskoj ligi i zaslužuje biti tu gdje je. Znamo da će sutra igrači biti jako motivirani, jer su u posljednjih 26 utakmica, izgubili samo tri. Mi imamo motiv da dobijemo, jer nas očekuje teška utakmica."

Nakon što je na upit kolega iz Španjolske odgovorio da nije doživio traumu neuvrštavanja u sastav protiv Atletico Madrida, te dodao da se nada sutrašnjem nastupu protiv Rijeke, veznjak Seville Vicente Iborra o susretu je rekao:

"Nakon poraza, veselimo se svakoj prilici da se dokažemo. Želimo osvojiti ova tri boda, iako smo svjesni da će to biti komplicirana i teška utakmica. Smatram da je Rijeka jak rival, pogotovo na domaćem terenu i znamo da već dugo nije bila poražena na svom terenu."

Autor: Duje Jurić

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!