Liga prvaka, skupina C, 2. kolo, 01.10.2014, 18:00 h
Zenit
Zenit 0:0 Monaco
Monaco

Video: Subašić sačuvao mrežu u St. Peterburgu

Niko Rukavina • srijeda, 01.10.2014.
Video: Subašić sačuvao mrežu u St. Peterburgu
Foto: EPA

Zenit i Monaco odigrali su utakmicu bez pogodaka te obje momčadi, nakon dvije utakmice, imaju četiri boda i predvode skupinu C u kojoj se još nalaze Bayer i Benfica. Utakmica nije bila pretjerano atraktivna i rezultat 0:0 je na kraju najpravedniji ishod. Subašić je odradio svih 90 minuta na golu Monaca.

Prije same utakmice Zenit je slovio kao favorit budući da se nalaze u odličnoj formi. Nakon devet kola predvode jaku rusku ligu s osam pobjeda i samo jednim remijem uz gol razliku 26:4. S druge strane, Monaco je u Francuskoj tek 12. Međutim, Monaco je večeras bio čak i bliže pobjedi.

U prvom poluvremenu najveće prigode propustili su upravo igrači iz Kneževine. Golman Zenita, Jurij Lodigin obranio je udarce Berbatova i Ocamposa na samom početku i kraju poluvremena.

U drugom dijelu Zenit je ipak preuzeo inicijativu. Dva puta je solidne prigode propustio Rondon , a u 65. je Lombaerts opasno zaprijetio u lijevu stranu gola, Međutim, Subašić je ostao priseban.

U 73. je Ferreira primio loptu na rubu šesnaesterac. Njegov udarac, koji je išao u sam kut Lodiginovog gola, ruski golman brani i spašava svoju momčad od poraza. Na kraju je utakmica, u kojoj se nije igrao spektakularan nogomet, završila najpoštenije - 0:0.

Liga prvaka, skupina C

  • Rezultati
  • Ljestvica

2. kolo

Zenit0:0Monaco
Bayer Leverkusen3:1Benfica
1Monaco 64:1+311
2Bayer Leverkusen 67:4+310
3Zenit 64:6-27
4Benfica 62:6-45

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!