Nogomet

Ademi: "Vratit ćemo Celticu", Commons: "Neka vratar Gordon potpiše doživotni ugovor"

Borna Rupnik • petak, 03.10.2014.
Ademi: "Vratit ćemo Celticu", Commons: "Neka vratar Gordon potpiše doživotni ugovor"
Foto: Kristijan Komarica

Dinamo je u četvrtak navečer imao priliku za pozitivan rezultat u Škotskoj, no uvelike zahvaljujući vrataru Celtica Craigu Gordonu sva su tri boda ostala domaćinu.

U drugom kolu Europske lige, Celtic je svladao Dinamo 1:0 pogotkom Krisa Commonsa u šestoj minuti. Hrvatski je prvak većinu utakmice proveo u potrazi za izjednačenjem, no lopta nije završila u domaćoj mreži.

"Nesretno smo izgubili na Celtic Parku, bili smo puno bolji od njih i imali smo puno više šansi. Ovo je nezaslužen poraz, sreća je bila danas na njihovoj strani i pobijedili su. Vratit ćemo im u Zagrebu, nema nam druge", poručio je za klupske stranice vezni igrač Modrih, Arijan Ademi.

Celticov strijelac Commons pohvalio je prije svega asistenciju svog suigrača Stokesa, ali i vrlo raspoloženog čuvara mreže Craiga Gordona.

"Gol je bio sjajan, Stokes i ja razmišljamo na istoj valnoj duljini i dobro smo se složili u toj akciji. Čim sam udario loptu, znao sam da će ući, što je bio izvrstan ulaz u utakmicu. Možda smo prije poluvremena mogli zabiti još koji gol", smatra napadač Celtica.

"Bio bih iznenađen da klub nije Gordonu već ponudio novi ugovor. Neka potpiše doživotni. Oslonili smo se na njega, a on je sposoban za takvu ulogu, briljantno je zamijenio Forstera od prvog dana. Bit će k tome još bolji", dodao je Commons.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • crodevils03.10.2014. u 13:53
    ponovit će se 1998.(ak se ne varam).. 0-1 u škotskoj,a 3-0 za dinamo na maksmiru.. 100%
    crodevils
  • Obrisan korisnik03.10.2014. u 12:35
    Ajde vratite im, šteta da se uzvrat ne igra već sljedeći tjedan.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.10.2014. u 12:28
    nova sezona,ista prica...
    Obrisan korisnik