Nogomet

Šimunić: "Jeftin gol, Red Bull ključan", Celticov junak Gordon: "I mislio sam da ću morati dobro braniti"

Borna Rupnik • petak, 03.10.2014.
Šimunić: "Jeftin gol, Red Bull ključan", Celticov junak Gordon: "I mislio sam da ću morati dobro braniti"
Foto: Kristijan Komarica

Dinamovi su se nogometaši razočarani vraćali u Zagreb, s obzirom da su u Glasgowu imali veliku priliku ubilježiti bolji rezultat od minimalnog poraza.

"Vrlo smo razočarani", priznao je poslije utakmice Dinamov kapetan Josip Šimunić. Celticov Kris Commons uspio je u onome što Modrima nikako nije pošlo za rukom - ubaciti loptu u mrežu, i Škoti su slavili 1:0.

"Zaslužili smo barem bod, no Celtic je uzeo sva tri. Mislim da nam ova partija može donijeti samopouzdanje uoči nastavka natjecanja u skupini te se radujem dvobojima protiv Red Bulla. Oni će biti ključni i odrediti prolazimo li skupinu", dodao je.

Ključni trenutak utakmice, pogodak u šestoj minuti, mogao se spriječiti, tvrdi Dinamov branič.

"Bio je to vrlo jeftin gol s naše strane, iako je s njihove izgledao lijepo. Imali smo šansi, ali nismo zabili, i to je jedino što nam je nedostajalo. Celticov je vratar odigrao sjajno i čestitam mu", dodao je Šimunić, za kojega je izvršni predsjednik kluba Zdravko Mamić najavio da će ove zime okončati svoju igračku karijeru.

Prozvani Craig Gordon bio je svjestan da mora biti na visini zadatka tijekom gostovanja hrvatskog prvaka.

"Ovo je velik rezultat za Celtic, igrali smo dobro protiv dobrog suparnika. I mislio sam da ću morati dobro braniti, gledali smo Dinamove snimke i njihovi su napadi bili izvrsni. Stekao sam dojam da ću imati posla i srećom dobro sam ga obavio", rekao je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik03.10.2014. u 17:41
    joe svaka čast na respektabilnoj karijeri, ali vrijeme je za oproštaj!
    Obrisan korisnik