Nogomet

Video: Vukušić donio pobjedu Beverenu za odmicanje od dna ljestvice

Branimir Korać • nedjelja, 05.10.2014.
Video: Vukušić donio pobjedu Beverenu za odmicanje od dna ljestvice
Foto: EPA

Nogometaši Waasland Beverena ugostili su na svom travnjaku Cercle Brugge i upisali pobjedu 1:0. Strijelac za tri boda domaćina bio je bivši napadač Hajduka Ante Vukušić...

U susretu momčadi iz donjeg dijela ljestvice, pobjeda je trebala i Beverenu i Cercle Bruggeu. I jedni i drugi u susret desetog kola ušli su nakon dva uzastopna poraza stoga su pod svaku cijenu tražili prekid negativne serije.

Do cilja su ipak došli domaćini koji su slavili s 1:0 i to posve zasluženo jer su bili bolji protivnik i stvorili više izglednih prilika.

Stvari su se počele loše razvijati po goste prije isteka sat vremena igre kada je Senegalac N'Diaye napravio grub prekršaj na sredini igrališta i zaradio isključenje.

Do kraja susreta gosti nisu izdržali s igračem manje i u 80. minuti primili su pogodak. Strijelac za Beveren bio je Ante Vukušić nakon lijepog proigravanja glavom Baldea.

Vukušić je odradio svih 90 minuta dok je Hrvoje Čale u igru ušao u 89. minuti umjesto Sawaneha. Kod gostiju je cijelu utakmicu s klupe odgledao Stipe Bačelić-Grgić.

Belgijsko prvenstvo, deseto kolo:
Waasland Beveren - Cercle Brugge 1:0

Ljestvica:
1. Anderlecht 21 (-1)
2. Gent 18
3. Westerlo 17
4. Lokeren 15 (-1)
...
12. Waasland Beveren 11
...
14. Cercle Brugge 9
...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!