Nogomet

Video: Prvi golovi Tardellija za Brazil srušili Argentinu, Messi promašio s 11 metara

Borna Rupnik • subota, 11.10.2014.
Video: Prvi golovi Tardellija za Brazil srušili Argentinu, Messi promašio s 11 metara
Foto: EPA

U prijateljskoj susretu pod nazivom Superclasico de las America, Brazil je pobijedio Argentinu 2:0, uz prve golove Diega Tardellija u nacionalnom dresu.

Domaćin i finalist Svjetskog prvenstva, Brazil i Argentina, susreli su se u subotu u Pekingu, a pobjeda je pripala Dunginom Brazilu rezultatom 2:0.

Brazilce je u vodstvo doveo napadač Atletico Mineira Diego Tardelli u 28. minuti, poslavši loptu ispod argentinskog vratara.

Nedugo prije odlaska na odmor, Argentina je imala najbolju priliku za poravnanje poslije prekršaja na Angelu di Mariji u kaznenom prostoru, no udarac Lionela Messija s bijele točke zaustavio je Jefferson.

Tardelli je potvrdio pobjedu Brazila u 64. minuti, kada je bio na pravom mjestu u pravo vrijeme poslije kornera svoje momčadi. Bili su mu to prvi pogoci za Brazil u sedmom nastupu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik11.10.2014. u 19:21
    dobar Neymar i igra covjek sve bolje i bolje,steta da onaj potez iz 1.dijela kad je osramotio cijelu obranu nije zavrsio golom... Messi ok,imao je svojih poteza ali slabo ga ostali prate,ona obrana Argentine je smijesna..
    Obrisan korisnik