Nogomet

Neuer: "Nisam razmišljao o Brazilu, a Bayern ne smije postati previše siguran u sebe"

Borna Rupnik • srijeda, 22.10.2014.
Neuer: "Nisam razmišljao o Brazilu, a Bayern ne smije postati previše siguran u sebe"
Foto: EPA

Visoka pobjeda Bayerna u Rimu bila je jedan od vrhunaca protekle večeri u Ligi prvaka, a vratar Bavaraca Manuel Neuer svjestan je snage svoje momčadi.

Momčad Josepa Guardiole izbacila je svaku neizvjesnost iz svog okršaja s Romom i vrlo uvjerljivo stigla do novih bodova u grupnoj fazi Lige prvaka. Bayern je na Olimpicu slavio 7:1.

Istim je rezultatom ovoga ljeta Manuel Neuer proslavio polufinalnu pobjedu svoje Njemačke nad Brazilom, na Svjetskom prvenstvu.

"Obje su utakmice bile sjajne. Međutim, nisam razmišljao o Brazilu. Razmišljao sam samo o prekrasnoj večeri koju smo si priuštili u Rimu", rekao je Neuer.

"No, ne smijemo postati previše sigurni u sebe. Naravno, sada imamo još veće samopouzdanje, a kada rano povedemo i nastavimo u istom ritmu, svima će biti teško protiv Bayerna", dodao je.

Neuer je izdržao posljednjih 813 minuta bez primljenog pogotka, a onda ga je svladao Gervinho.

"Slično mi je bilo u tom polufinalu protiv Brazila. Jasno mi je bilo da se nogometaši Rome ipak žele pokazati u dobrom svjetlu pred svojom publikom i mislim da nakon onakvog dana nema mjesta za neke kritike", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!