Nogomet

Feyenoord stigao po tri boda: "Mi i Rijeka smo tu negdje po jačini"

Sportnet • srijeda, 22.10.2014.
Feyenoord stigao po tri boda: "Mi i Rijeka smo tu negdje po jačini"

Gosti iz Rotterdama u Rijeku dolaze u dobrom tonu, s četiri pobjede u nizu, tri u prvenstvu i domaćom pobjedom nad Standardom iz Liegea u drugom kolu Europske lige. U srijedu predvečer su održali zatvoreni trening za javnost, a prije toga i susret s novinarima.

Gosti imaju problema s izostancima u obrani, gdje su im ozlijeđeni stoperi Joris Mathijsen i Sven Van Beek. Na pitanje novinara kako će popuniti rupe u obrani, trener gostiju Fred Rutten je rekao: "Priliku će dobiti naši mladi igrači".

Rutten je potom nastavio: "O Rijeci znamo koliko i o ostalim klubovima u skupini, znamo njihove slabosti. Bit će to teška utakmica jer smo mi i Rijeka tu negdje po jačini, ali idemo po sva tri boda."

Feyenoordov branič Terence Kongolo, koji je na proteklom Svjetskom prvenstvu debitirao za reprezentaciju Nizozemske i upisao tri nastupa, govorio je u sličnom tonu kao i njegov trener: "Rijeku nipošto ne podcjenjujemo, dapače respektiramo ih jer nisu izgubili već deset domaćih utakmica zaredom, ali idemo po sva tri boda.''

Zajedno s igračima Feyenoorda došli su i njihovi najvjerniji navijači, čak njih oko 2000. Sve ulaznice za gostujuću tribinu kupili su u roku od 15 minuta, a pošto samo približno 600 njih može na tribine, ostalih oko 1400 će biti smješteno u navijačkoj fan-zoni u centru Rijeke.

Utakmica na Kantridi se igra sutra od 19 sati.

Duje Jurić

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!