Nogomet

Hütter nezadovoljan završnicom: "Nepotrebno smo primili golove, morali smo biti efikasniji"

Branimir Korać • petak, 24.10.2014.
Hütter nezadovoljan završnicom: "Nepotrebno smo primili golove, morali smo biti efikasniji"
Foto: EPA

Nogometaši Red Bull Salzburga upisali su visoku pobjedu protiv Dinama rezultatom 4:2, nakon pobjede bili su vrlo zadovoljni, ali ne i potpuno zbog primljenih pogodaka u završnici susreta...

Trener Red Bull Salzburga Adi Hütter zadovoljan je viđenim i smatra kako je pobjeda njegove momčadi potpuno zaslužena. Ipak ističe da su golovi u završnici bili nepotrebni te da je njegova momčad morala biti efikasnija.

"Bila je to potpuno zaslužena pobjeda moje momčadi koja je bila vrlo uvjerljiva i kvalitetna posebno u igri bez lopte. Ipak, nije sve bilo 100 posto savršeno, potrebno je i strpljenja jer smo promijenili sustav igre. Nismo smjeli primiti golove u završnici i trebali smo postići još pogodaka prije toga jer smo imali dovoljno prilika. Najvažnije na kraju je da imamo sedam bodova iz tri kola."

Christoph Leitgeb smatra kako je prvo poluvrijeme bilo ravnopravno i otvoreno, međutim u nastavku su domaćini potpuno dominirali.

"Prvo poluvrijeme bilo je izjednačeno, ali nakon toga smo bili bolji. Jedina loša stvar su ti smiješni golovi koje smo primili. Hvala svima koji su nam omogućili da odigramo ovu utakmicu u odličnim uvjetima unatoč kiši."

Brazilac Andre Ramalho postigao je ključan pogodak, povisio je na 3:0 na početku drugog dijela i povratka za Dinamo više nije bilo.

"Izdržali smo pritisak, postigli neke lijepe pogotke i upisali vrlo vrijednu pobjedu. Hvala Bogu da sam uspio zabiti u najvažnijem trenutku. Ipak nam se nisu smjeli dogoditi oni smiješni golovi na kraju utakmice."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!