Nogomet

Jurčević: "Konstantno nas zakidaju, u nedjelju smo dvaput jako oštećeni"

Branimir Korać • utorak, 04.11.2014.
Jurčević: "Konstantno nas zakidaju, u nedjelju smo dvaput jako oštećeni"
Foto: Kristijan Komarica

Bešiktaš se još nalazi u utrci za naslov prvaka s Galatasarayem i Fenerbahčeom, a nakon derbija protiv Fenerbahčea ostali su repovi. Iz Bešiktaša tvrde da su grubo oštećeni u tom susretu i za poraz 2:0 krive suca...

Isključenje Olcaya Sahana i nedosuđeni kazneni udarac nad Dembom Ba glavni su griješi koji se stavljaju glavnom sucu dvoboja protiv Fenerbahčea na leđa.

"Ovu nedjelju smo dva puta jako zakinuti i to krajem prvog poluvremena kada je Sahan nezasluženo dobio drugi žuti karton. S igračem manje kod 1:0 za njih, bilo je teško vratiti se u meč iako smo imali priliku, međutim nije nam dosuđen čisti kazneni udarac kada je na travnjak bačen Demba Ba", komentirao je pomoćnik Slavena Bilića, Nikola Jurčević, za Sportske novosti.

Ovo nije prvi put da iz redova Bešiktaša ističu kako su na meti sudaca, to se već dogodilo kolo ranije kada je uoči derbiji isključen ponajbolji igrač Bešiktaša Gökhan Töre.

"U Kayseriju je četvrti sudac prijavio Törea glavnom zbog psovanja iako nije opsovao nikoga izravno. Nakon toga je kažnjen na tri utakmice zabrane nastup. To su stvari na koje ne možemo utjecati."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik05.11.2014. u 06:40
    u turskim derbijima je toliko naboja, emocija, zustrine, prljavosti, simuliranja i pritiska da se sudac mora pogubiti .. jedino rijesenje bi bilo kartoniranje od samog starta no to bi znacilo kraj bez 3-4 igraca u polju .. i tako svaki derbi
    Obrisan korisnik
  • rider1104.11.2014. u 22:39
    ma ko si ti nikola jurčeviću, ja sam mu to rekao
    rider11