Nogomet

Löw: "Nisam zadovoljan, slavili smo samo 4:0 i postigli premalo golova"

Mihaela Bradovski • subota, 15.11.2014.
Löw: "Nisam zadovoljan, slavili smo samo 4:0 i postigli premalo golova"
Foto: EPA

Njemačka je rutinski odradila posao protiv Gibraltara i stigla do visoke pobjede 4:0. Međutim njemački izbornik Joachim Löw očekivao je puno bolje izdanje svojih igrača i višu pobjedu...

Joachim Löw imao je dosta zamjerki na igru njemačke reprezentacije protiv Gibraltara. Nadao se puno višoj pobjedi, a posebno je nezadovoljan lošim nastupom u drugom poluvremenu.

"Nisam zadovoljan jer pobjeda 4:0 nije dovoljna, postigli smo premalo golova. Očekivao sam puno više od momčadi, posebno u drugom dijelu. U prvom poluvremenu barem smo stvarali prilike, ali u drugom smo imali jedva koju. Prestali smo trčati i nismo bili opasni i zato nisam zadovoljan."

Löw je pohvalio obranu Gibraltara, ali dodaje da je Njemačka mogla biti i uvjerljivija.

"Nije me Gibraltar impresionirao. Znali smo kako se brane i da se samo brane, a iz utakmice u utakmicu igraju sve bolje u obrani. Međutim da je Njemačka igrala punom snagom, nanijela bi mu težak poraz."

Iz redova Gibraltara isticali su zadovoljstvo što su mogli biti dio susreta sa svjetskim prvacima.

"Jako smo ponosni, ne mogu opisati koliki ponos se osjećao u svlačionici. Najmanja Uefina članica igrala je protiv svjetskih prvaka. Tražio sam od igrača da budu borbeni i pruže sve od sebe, ali i da utakmicu odigraju s osmjehom i uživaju", rekao je izbornik Gibraltara Allen Bula.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik15.11.2014. u 11:11
    Istina, "digli su se", pisu cijeli tjedan o toj utakmici i kako bi Boateng mogao prvjenac postici. Na poluvremenu su iskopali najvece pobjede u povijesti i pricali o tome, nabrijavali se... kad na kraju kifla, "samo" 4 gola... tako je kad svatko zeli svoj dio kolaca i na kraju... [više na forumu]
    Obrisan korisnik