Nogomet

Boateng: "Trčali smo kao u slobodno vrijeme", Müller: "Gibraltaru je bilo jako lijepo"

Borna Rupnik • nedjelja, 16.11.2014.
Boateng: "Trčali smo kao u slobodno vrijeme", Müller: "Gibraltaru je bilo jako lijepo"
Foto: EPA

Njemačka je protiv Gibraltara očekivala "kišu pogodaka", a postigla je "samo" četiri. Jerome Boateng i Thomas Müller slažu se da nema razloga za oduševljenje.

Nakon što je izbornik Joachim Löw priznao kako je nezadovoljan učinkovitošću svojih nogometaša u pobjedi 4:0 nad Gibraltarom u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj, s njime su se složili i reprezentativci Jerome Boateng i Thomas Müller.

"Pokazali smo premalo. Rekli smo da moramo biti disciplinirani i držati pozicije, ali u drugom smo poluvremenu trčali kao u slobodno vrijeme. Ne smije nam se to događati, moramo preispitati zašto je tome bilo tako. Protiv Španjolske se moramo držati granica", rekao je Bayernov branič njemačkim medijima.

Njemačka i Španjolska susrest će se u prijateljskoj utakmici, a Boatengov kolega iz napada, Müller, ističe: "Takve su utakmice pravi užitak, pokazat ćemo što možemo".

"Utakmice kao protiv Gibraltara slabije stimuliraju, makar sam uvjeren da je njima bilo jako lijepo. Nismo se najbolje nosili s planom igre koji je Gibraltar postavio pred nas", rekao je napadač svjetskih prvaka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!