Tenis

Ćorić: "Ovo nije bilo dobro, ali nije ništa strašno. Nema panike"

Branimir Korać • ponedjeljak, 02.02.2015.
Ćorić: "Ovo nije bilo dobro, ali nije ništa strašno. Nema panike"
Foto: FaH

Borna Ćorić upisao je poraz na početku PBZ Indoorsa, svladao ga je Ukrajinac Serhij Stahovski koji je bio bolji u dva seta. Sam Ćorić svjestan je da nije odigrao dobar meč...

S puno većim očekivanjima Borna Ćorić je ušao u meč prvog kola PBZ Indoorsa. Međutim Ukrajinac Serhij Stahovski nametnuo je svoj ritam i odnio pobjedu.

"Igrao sam dosta loše i loše se osjećao na terenu, a niti njegova igra mi posebno ne odgovara. Igra s puno slicea i tu se nisam snašao. Unatoč svemu tome imao sam par prilika, ali nisam ih iskoristio."

Ćorić je imao prilika, ali za razliku od Ukrajinca, nije ih iskoristio.

"To mi se već puno puta dogodilo da imam dosta prilika, a onda me protivnik iz svoje prve prilike breakne. Morat ću poraditi na tome da kada se pojavi prilika odigram malo hrabrije ili da nešto promijenim jer ovo nije bilo dobro. I zadnjih par dana sam dosta loše servirao tako da po pitanju toga nisam niti imao neka velika očekivanja."

Sa Željkom Krajanom naporno radi na nekim stvarima u igri, i svjestan je da je tek na početku puta.

"Radimo i na forhendu i na servisu, danas to nije bilo dobro, ali to je dio nekog procesa i normalno je da postoje oscilacije. Nije ništa strašno, nema panike, idemo dalje."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik03.02.2015. u 08:20
    Sve je to škola. Nadam se da dečko uči iz ovakvih poraza.
    Obrisan korisnik