Nogomet

Gruzijski reprezentativac u borbi protiv kluba: "Lažno me optužuju za doping"

Mihaela Bradovski • subota, 07.02.2015.
Gruzijski reprezentativac u borbi protiv kluba: "Lažno me optužuju za doping"
Foto: EPA

Gruzijski reprezentativac Gia Grigalava tvrdi da su mu u sadašnjem klubu Anžiju namjestili pozitivan dopinški test kako ne bi morali platiti njegov ugovor...

Gruzijac Gia Grigalava bio je pozitivan na dopinškom testu i iz Anžija su poručili kako će protiv igrača pokrenuti legalne akcije koje su im dopuštene.

"Prema izvješću koje smo dobili, u organizmu Gie Grigalave pronađene su ilegalne supstance i učinit ćemo sve da utvrdimo pravu istinu. Anži će napraviti sve što mu ruski zakon i antidopinška pravila dopuštaju", poručio je direktor Anžija Sergej Korabljev.

Igrač je s nevjericom primio ovu vijest i tvrdi kako mu je sve namješteno.

"Sav problem je moj ugovor s Anžijem. Nisam pristao na smanjenje plaće i izbačen sam u rezervnu momčad. Mislili su da su tako riješili problem, ali nisam odustajao i izgleda da im je dosta svega. Svima je potpuno jasno da mi je ovo namješteno. Ne pijem i ne pušim i ni slučajno ne bih uzeo išta snažnije", kaže Grigalava koji je angažirao odvjetnika i pravnim putem vodit će bitku s klubom.

Inače, Anži je nakon dovođenja skupih pojačanja potpuno presušio ispao iz najvišeg ranga ruskog nogometa i nalazi se u velikim problemima.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!