Nogomet

Video: Efikasna subota hrvatskih internacionalaca, važni golovi Kreilacha, Špičića i Puljića

Mihaela Bradovski • nedjelja, 08.02.2015.
Video: Efikasna subota hrvatskih internacionalaca, važni golovi Kreilacha, Špičića i Puljića

Osim Hrvata u najjačim europskim ligama, tijekom subote istaknuli su se i oni koji nastupaju u manje eksponiranim ligama i klubovima. Važne pogotke postizali su Damir Kreilach, Tomislav Puljić i Matija Špičić...

U njemačkoj drugoj ligi Union Berlin ugostio je momčad Bochuma i upisao 2:1 pobjedu. Ova tri boda Union Berlin su odmaknula od zone ispadanja na deset bodova te ih približila trećeplasiranom Karlsruheru na šest bodova.

Gosti su imali prednost na poluvremenu pogotkom Gunduza, ali u drugom dijelu prvo je Kobylanski izjednačio na 1:1 da bi zatim Damir Kreilach u 86. minuti donio pobjedu Union Berlinu.

Vrijedan pogodak u završnici postigao je i Tomislav Puljić za svoj Luzern u švicarskom prvenstvu. Luzern je remizirao protiv trećeplasiranog Young Boysa 1:1.

Gosti su u 81. minuti poveli preko Vilotića, ali dvije minute kasnije Puljić zabija glavom nakon ubačaja Jantschera i donosi bod svojoj momčadi koja trenutno drži posljednju poziciju s bodom manje od pretposljednjeg Siona.

Proslave pogodaka u režiji Hrvata bilo je i u Azerbajdžanu gdje dres Intera iz Bakua nosi Matija Špičić. Inter je gostovao kod Hazara iz Lenkorana i slavio s 2:1 uz pogodak bivšeg igrača Zagreba i Istre 1961.

Špičić je pogodio u 59. minuti i povisio vodstvo Intera na 2:0, a domaćin je do kraja susreta uspio samo smanjiti zaostatak nakon autogola Bayramova. Ovom pobjedom Inter je učvrstio drugu poziciju iza Qarabaga.

Foto: Facebook, Inter Pesekar Idman Klubu

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!