Rukomet

Gobac: "Pričekat ćemo Balićeve konzultacije pa tek onda krenuti u rješavanje pitanja izbornika"

Mihaela Bradovski • srijeda, 11.02.2015.
Gobac: "Pričekat ćemo Balićeve konzultacije pa tek onda krenuti u rješavanje pitanja izbornika"
Foto: FaH

Nakon sastanka u Njemačkoj između čelnika Hrvatskog rukometnog saveza i Ivana Balića, bivši hrvatski reprezentativac potvrdio je da se vraća u hrvatski rukomet, a sudjelovat će i u izboru novog izbornika...

Sastanak u Njemačkoj na kojem su sudjelovali s jedne strane Sandi Šola i Zoran Gobac, a s druge Ivano Balić, bio je produktivan i potvrdio je Balićev povratak u hrvatski rukomet na funkciju koordinatora za muški rukomet.

Izvršni dopredsjednik HRS-a Zoran Gobac istaknuo je da odluke o novom izborniku nema i čeka se Balićevo zeleno svjetlo.

"Još uvijek nema ništa konkretno po pitanju izbornika. Pričekat ćemo da Ivano obavi neke konzultacije i trebali bi kroz dva tjedna imati okvire u kojima bi trebali raditi. Poštujemo Ivanovo mišljenje, on ne želi samostalno djelovati, a ono što je sigurno je da ima dobre ideje", rekao je Gobac za Sportske novosti.

Sigurno je i to da Balić od početka srpnja dolazi na svoju poziciju u Savezu.

"Tu smo sve dogovorili i od 1. srpnja Ivano preuzima tu funkciju. Ima vrlo zanimljive ideje i u tom dijelu, ja se ne želim petljati, poštovat ću svaku njegovu odluku."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik12.02.2015. u 11:12
    Nadam se da nisu Serdarušića prekrižili samo zato što se PSG interesira za njega (što još ni nije službeno potvrđeno)!Uostalom i Onesta paralelno vodi klub i reprezentaciju, pa ne vidim problem da tako i Noka radi.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.02.2015. u 14:43
    Nebi se ništa mjenjalo da financijska situacija nije pritisnula Gobca na promjene, što je na kraju zapravo i dobro, jer će doći do nekih promjena, jer je Gobac bio jednostavno u situaciji ili ja ili Goluža i zna se koga se maknulo. Nema sponzora, nema interesa od strane javnosti i prije svega nema... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.02.2015. u 11:07
    samo ako su sve glave skupa može doći do rezultata. malo nas ima da bi bili razjedinjeni.
    Obrisan korisnik
  • Perfect11.02.2015. u 10:58
    Kad čitamo ovakve vijesti čitamo ih pomalo s nevjericom, onako pažljivo, nije ni čudo nakon svega, ako odsad rukomet počinje imat svoje ja, tome se veselimo, a mora se nešto promijeniti, valjda će bit. Balića vratiti u hrvatski rukomet, nadam se nije samo ono nema se drugog izbora.
    Perfect
  • Obrisan korisnik11.02.2015. u 10:46
    Ako će stvarno biti tako kako Gobac priča onda naš rukomet ima svijetlu budućnost..još ako se kasnije Metličić priključi možemo se vratiti na stare staze..
    Obrisan korisnik