Rukomet

Balić potvrdio: "Nakon završetka ugovora u Njemačkoj, prihvatit ću odgovarajuću funkciju u HRS-u"

Branimir Korać • utorak, 10.02.2015.
Balić potvrdio: "Nakon završetka ugovora u Njemačkoj, prihvatit ću odgovarajuću funkciju u HRS-u"
Foto: FaH

Ideja povratka Ivana Balića u hrvatski rukomet naišla je na odobravanje sa svih strana. Balić je još uvijek pod ugovorom s Wetzlarom u kojem će na ljeto završiti karijeru, a nakon toga prihvaća se posla u Savezu...

Ivano Balić jedan je od onih novih ljudi koji bi trebali pomoći u dizanju hrvatskog rukometa. Njegov opseg posla bit će širok, naziv je koordinator hrvatske rukometne reprezentacije, a kao što su iz Saveza poručili, sudjelovat će i u odabiru novog izbornika A reprezentacije.

I tu je već dosta toga jasno, glavna želja je Noka Serdarušić uz pomoć Petra Metličića, neslužbeno jedan od glavnih Balićevih kandidata.

"Drago mi je što su čelnici Saveza došli u Njemačku kako bi se sastali sa mnom, međutim ja sam još uvijek igrač Wetzlara i ne mogu donositi nikakve odluke. Dogovorili smo se da pomognem savjetima i prijedlozima dok sam u ovoj poziciji", poručio je Balić iz Njemačke.

No ono što je važnije, uslijedit će na ljeto kada Baliću završi ugovor s Wetzlarom i kada prekine igračku karijeru.

"Nakon što mi u lipnju istekne ugovor i službeno završim karijeru, rado ću se odazvati pozivu Saveza i preuzeti odgovarajuću ulogu i funkciju. Nakon što napravim uvid u cijelu situaciju, sa stručnim ljudima napravit ću program za budućnost hrvatskog rukometa", dodaje Balić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik12.02.2015. u 11:10
    Nadam se samo da neće postati rukometni Šuker. Sretno mu na budućoj funkciji....
    Obrisan korisnik
  • serieA11.02.2015. u 14:39
    neznam čemu toliko "gorkih" komentara..dobro je da u hrs dođe jedan Balić koji nije tip koji će samo klimati glavom
    serieA
  • Obrisan korisnik11.02.2015. u 12:25
    Slična priča kao s generalima u ratovima. Nikad oni nisu ti koji ubijaju, oni samo izdaju naredbe. Goluža je u ovom slučaju izvršitelj, a Gobac i ekipa su rekli da on više ne može igrati jer je prestar i to je to.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.02.2015. u 08:05
    A nisi pomislio da ga možda oni nisu "šutnuli"?? Ne kažem da nisu ali nema niti jednog dokaza za to nego samo forumaška naklapanja i rekla - kazala.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik10.02.2015. u 22:37
    Hmm, pozdravljam ovaj potez ali me iskreno čudi malo kako je Balić tako brzo sve prihvatio. Jer ipak su ga Šola i Gobac šutnuli kao nekog psa iz reprezentacije, da bi nakon par godina bio "Gospodin Balić", kako je to Šola rekao. Ja osobno da sam na Ivanovom mjestu ne bih riječ više... [više na forumu]
    Obrisan korisnik