Rukomet

EHF dao zeleno svjetlo: Nexe će igrati u svojoj dvorani u Našicama

Sportnet • srijeda, 11.02.2015.
EHF dao zeleno svjetlo: Nexe će igrati u svojoj dvorani u Našicama

Inspekcija Europske rukometne federacije boravila je u srijedu u Našicama i nakon detaljnog pregleda dvorane donijela odluku kako se utakmice u skupinama EHF Kupa mogu igrati u našičkoj sportskoj dvorani.

Rezultat je to velikog napora i ulaganja rukometnog kluba Nexe kako bi se vratili kući i u Našicama igrali domaće utakmice.

U četvrtak dolazi i inspekcija SEHA GSS lige čije zeleno svjetlo Našičani također očekuju s nestrpljenjem.

Predsjednik rukometnog kluba Nexe Josip Ergović bio je iznimno zadovoljan posjetom izaslanstva EHF-a.

"Da, jako sam zadovoljan i sretan što je sve prošlo u redu. Dobili smo veliko priznanje EHF-a za sve što smo napravili u dvorani. Vjerujem kako ćemo i sutra biti zadovoljni nakon inspekcije SEHA GSS lige. Najviše se radujem punoj dvorani u Našicama na sljedećim utakmicama, zbog svih Našičana koji su kao i ja željno iščekivali naš povratak kući", kaže.

"Napravljena je velika investicija uz, za sada samo usmeno, obećanje županije za financijskom pomoći. Kupljen je dodatni semafor pa sada imamo dva u dvorani, postojeće montažne tribine prebačene su na drugu stranu, nabavljene su i nove tribine na strani gdje su zidane tribine, obnovljene su svlačionice, napravljena postolja za reklame, kupljene nove stolice za rezervne igrače. Zahvaljujem se i Sportskim objektima Osijek što će nam iznajmiti Gerflor podlogu, na utakmicama će biti postavljeni i LED displeji. Uglavnom, kada dođete u dvoranu na prvu utakmicu bit ćete ugodno iznenađeni", dodao je.

Prva prilika u EHF Kupu bit će 21. veljače na utakmici Nexe - Melsungen. Ukoliko i sutra sve bude u redu, a nema razloga za drugačiju odluku, onda će se u Našicama igrati već u srijedu 18. veljače, utakmica 16. kola SEHA GSS lige Nexe - Vojvodina.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • markoli12.02.2015. u 09:23
    Lijepa vijest, nadam se da će i SEHA dopustiti igranje barem nekih utakmica u dvorani...
    markoli