Tenis

Borna Ćorić očekivano preskočio prvu prepreku u kvalifikacijama u Dubaiju

Branimir Korać • subota, 21.02.2015.
Borna Ćorić očekivano preskočio prvu prepreku u kvalifikacijama u Dubaiju
Foto: FaH

Borna Ćorić dobro je otvorio nastup na ATP turniru u Dubaiju. Ćorić kreće iz kvalifikacija, a u prvom kolu protivnika je imao u Španjolcu Danielu Munoz-De La Navi kojeg je svladao u dva seta...

Španjolski zemljaš Daniel Munoz-De La Nava nije uspio iznenaditi Bornu Ćorića u prvom kolu kvalifikacija turnira u Dubaiju. Ćorić je odigrao dovoljno dobro za pobjedu i prolaz u drugo kolo kvalifikacija.

Rano je Ćorić stigao do prednosti i poveo s 3:1 da bi Munoz-De La Nava u završnici prvog seta došao do 15:40 i prilike za povratak. Međutim Ćorić se uspio izvući i odmah nakon toga oduzeti servis Španjolcu po drugi put.

U drugom setu Ćorić nije bio najsigurniji na svom početnom udarcu, dva puta je gubio servis, ali oba puta je to bilo u trenucima kada je već imao prednost tako da se nije nalazio u teškoj situaciji.

Treći break stigao je u pravom trenutku, Ćorić je oduzeo protivniku servis u trenutku dok je ovaj servirao za ostanak u meču i tako je hrvatski tenisač osigurao prolaz.

U drugom kolu kvalifikacija igrat će protiv 349. igrača svijeta, Francuza Fabricea Martina koji ne bi trebao biti problem na posljednjoj stepenici do glavnog turnira. Martin je sa 6:3, 6:2 svladao Evgenija Donskoja.

ATP Dubai, kvalifikacije, prvo kolo:
Borna Ćorić (Hrvatska, 2) - Daniel Munoz-De La Nava (Španjolska) 6:3, 6:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!