Tenis

Karlović: "Prvi set bio je jedan od mojih najboljih ove sezone"

Mihaela Bradovski • subota, 21.02.2015.
Karlović: "Prvi set bio je jedan od mojih najboljih ove sezone"
Foto: EPA

Ivo Karlović prošao je u polufinale ATP turnira u Delray Beachu pobjedom protiv Amerikanca Stevea Johnsona. Neugodnog protivnika svladao je u dva seta sa 6:2, 7:6...

Steve Johnson jedan je od onih igrača s kojima Ivo Karlović nije imao pozitivan omjer. Amerikanac je u ranija dva susreta oba puta slavio u tie-breaku trećeg seta, međutim ovaj put Karlović je spriječio odlazak u treći set.

Hrvatski tenisač odnio je pobjedu 6:2, 7:6 i na taj način izborio nastup u polufinalu gdje će mu protivnik biti Adrian Mannarino iz Francuske.

" Bilo je vrlo hladno i nije bilo nimalo lako kretati se i biti agresivan. U početku sam igrao stvarno dobro i prvi set je jedan od mojih najboljih ove sezone. Nakon toga Steve je počeo igrati bolje,l set je otišao u tie-break i drago mi je da sam uspio izvući pobjedu", rekao je Karlović nakon susreta.

Hrvatski tenisač tako je najviše rangirani tenisač koji je ostao u turniru nakon što su prva tri nositelja Kevin Anderson, John Isner i Aleksandar Dolgopolov upisali poraze ranije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • teniosac21.02.2015. u 14:23
    ima priliku skočiti oko 20.mjesta ako osvoji..bilo bi super..
    teniosac