Tenis

Đoković: "Hrvatsku nećemo podcijeniti iako vjerujemo i nadamo se pobjedi"

Branimir Korać • utorak, 24.02.2015.
Đoković: "Hrvatsku nećemo podcijeniti iako vjerujemo i nadamo se pobjedi"
Foto: EPA

Početkom ožujka na rasporedu je Davis Cup, a oslabljenu Hrvatsku očekuje težak posao u Kraljevu protiv Srbije. Srbiju će predvoditi Novak Đoković dok će Hrvatska biti bez Marina Čilića...

Srbija od 6. do 9. ožujka u Kraljevu dočekuje Hrvatsku u susretu Davis Cupa u kojem će Hrvatska biti značajno oslabljena. Marin Čilić još uvijek liječi ozljedu ruke, Ivo Karlović oprostio se od reprezentacije, a s druge strane stajat će Srbija predvođena Novakom Đokovićem.

Đoković vjeruje u pobjedu svoje reprezentacije, ali ipak upozorava da ne smije biti podcjenjivanja.

"Ponovno je s nama Viktor Troicki, tu su i Nenad Zimonjić i Filip Krajinović i imamo jaku momčad. Vjerujemo i nadamo se pobjedi. Znamo da Čilić i Karlović neće igrati, ne znam hoće li nastupiti Ivan Dodig, ali nema podcjenjivanja jer je tu Borna Ćorić koji me podsjeća na mene u mlađim danima. Pred njim je blistava budućnost", kaže Đoković za B92.

Srbija inače Davis Cup igra uglavnom u Beogradu, no ovaj put seli u Kraljevo.

"Ovo je drugi put da igramo van Beograda. Drago mi je što će to biti u Kraljevu i da ćemo doprinijeti popularnosti u tom dijelu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik24.02.2015. u 12:03
    čuj, ak ne igra đoko, čorić može dobit oba singla, ne kažem da je favorit, ali može, a ne zna se šta je s dodigom, plus recimo naš četvrti igrać također nije bezopasan u singlu... a o paru da ne pričam, s dodigom... dakle, bez đokovića, srbiji je ovo itekako živ meč... tako da vjerujem da će igrat... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • teniosac24.02.2015. u 10:58
    nešto mi govori da se Đoković nebude vraćao iz Dubaia u Srbiju radi Ćorića,pa onda u Ameriku gdje brani dva mastersa zaredom...bez obzira kaj sad priča..
    teniosac