Nogomet

Video: Kalinić ranim golom donio novu pobjedu Dnipru za približavanje drugom mjestu

Branimir Korać • ponedjeljak, 09.03.2015.
Video: Kalinić ranim golom donio novu pobjedu Dnipru za približavanje drugom mjestu
Foto: Bruno Karadža

Nogometaši Dnipra nastavili su bilježiti dobre rezultate u 2015. godini. Drugo kolo drugog dijela sezone donijelo im je gostujući dvoboj protiv Karpatija i pobjedu 1:0...

Nakon uvjerljive pobjede protiv Volina, Dnipro je svladao i fenjeraša Karpatija i to s minimalnih 1:0. Karpati drži posljednju poziciju, ali samo zbog činjenice da mu je oduzeto devet bodova.

Dodatni motiv za Dnipro u ovom susretu bio je i subotnji kiks Šahtara na gostovanju kod Metalista gdje je Srnina momčad primila pogodak u sudačkoj nadoknadi i morala se zadovoljiti remijem.

Dnipro je odlično ušao u utakmicu i već u četvrtoj minuti stigao do vodstva. Gama ja lijepo ubacio na peterac s lijeve strane, a Nikola Kalinić glavom je poslao loptu u mrežu.

Do kraja susreta promjena više nije bilo, Dnipro je u debiju Dmitrija Čigrinskog u posljednjoj liniji ostao čiste mreže i približio se Šahtaru na samo bod zaostatka.

U sljedećem kolu očekuje ga domaći dvoboj protiv Metalurga iz Zaporožja, još jedne momčadi iz donjeg dijela poretka dok će Šahtar igrati protiv gradskog rivala Olimpika.

Ukrajinsko prvenstvo, 16. kolo:
Karpati - Dnipro 0:1

Ljestvica:
1. Dinamo Kijev 42
2. Šahtar 35
3. Dnipro 34
4. Zorja 24
...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!