Nogomet

Kazna Ibrahimoviću ostaje: "Odlučivat ćemo samo o dužini suspenzije"

Branimir Korać • četvrtak, 12.03.2015.
Kazna Ibrahimoviću ostaje: "Odlučivat ćemo samo o dužini suspenzije"
Foto: EPA

Iako je jasno da je isključenje Zlatana Ibrahimovića u sinoćnjem susretu protiv Chelseaja bilo prestrogo, napadač Parižana bez obzira na to neće moći nastupiti u prvom četvrtfinalnom susretu Lige prvaka...

Zlatan Ibrahimović zbog starta nad Oscarom nakon pola sata igre u dvoboju između Chelseaja i PSG-a dobio je izravni crveni karton i zabranu nastupa u četvrtfinalu.

Iako je snimka potvrdila da je Ibrahimović prestrogo isključen i trebao je dobiti najviše žuti karton, Uefa neće razmatrati brisanje crvenog kartona i Šveđaninu ostaje suspenzija.

"Prema pravilima crveni karton znači automatski jednu utakmicu suspenzije. Disciplinsko tijelo Uefe sastat će se 19. ožujka po pitanju ovog slučaja i odlučivat će samo hoće li Ibrahimović biti suspendiran na jednu ili na više utakmica", potvrdio je glasnogovornik Uefe.

Zanimljivo, klub nema pravo žalbe na ovakvo isključenje. Inače i Jose Mourinho složio se da je Ibrahimović prestrogo isključen i poručio je kako bi bilo ispravno da umjesto Ibrahimovića suspenziju odradi - David Luiz.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • johnny00812.03.2015. u 22:23
    nadam se da nece produzivat kaznu jer to tek stvarno ne bi imalo smisla...
    johnny008
  • Obrisan korisnik12.03.2015. u 21:18
    Pravda je odavno izgubila težinu u današnjem društvu.Uefa stoji iza katastrofalnih greška,procjena svojih sudaca i ne planira ništa mijenjat.Isto vrijedi za simuliranje.Ugušit će se u vlastitoj lovi prokletnici.
    Obrisan korisnik