Nogomet

Subašić opet junak Monaca: "Obrane su moj posao, a posljednje su minute bile vrlo stresne"

Borna Rupnik • srijeda, 18.03.2015.
Subašić opet junak Monaca: "Obrane su moj posao, a posljednje su minute bile vrlo stresne"
Foto: EPA

Danijel Subašić ponovno je bio jedan od junaka svog Monaca te novim obranama pomogao plasmanu svoje momčadi u četvrtfinale Lige prvaka.

Usprkos domaćem porazu od Arsenala (0:2), Monaco je izborio svoje mjesto među osam najboljih momčadi Starog kontinenta, a veliki je doprinos dao i Danijel Subašić. Zaustavljao je napade Topnika koji tako nisu mogli do odlučujućeg trećeg gola.

"Jako smo sretni jer smo došli do četvrtfinala Lige prvaka. Bilo je jako teško, branili smo se svih 90 minuta, ali dobro je završilo", sažeo je reprezentativni čuvar mreže francuskim medijima.

"Obrane su moj posao, to cijelo vrijeme govorim, makar su posljednje minute bile vrlo stresne. Međutim, to je i normalno protiv ovako dobre momčadi u ovoj fazi natjecanja", nastavio je Subašić.

Monaco u osminu finala protiv Arsenala nije ušao kao favorit, ali sada s nestrpljenjem čeka ždrijeb u petak.

"Ovo je vrlo velika stvar za ovu mladu momčad. Teško je objasniti kako se osjećam, mi nemamo mnogo igrača koji imaju iskustvo u ovom dijelu natjecanja. Sretan sam zbog cijelog Monaca, ovo je nevjerojatno. Ne znam koga ćemo dobiti u ždrijebu, a nekako me i nije briga. Postigli smo izvanredan uspjeh i vidjet ćemo", zaključio je hrvatski vratar.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Zokyray18.03.2015. u 14:50
    ja mislim da to na ljeto nebi bilo nimalo iznenadjujuce on je odlican vratar
    Zokyray
  • Obrisan korisnik18.03.2015. u 13:13
    Subašić izrasta u odličnog golmana, baš me zanima dali će na vrata Monaca pokucati neki veliki klub. U svakom slučaju dobro za našu reprezentaciju.
    Obrisan korisnik