Nogomet

Ramsey: "Ovo boli još više. Svake godine isto", Mertesacker: "Nećemo se osvrtati"

Borna Rupnik • utorak, 17.03.2015.
Ramsey: "Ovo boli još više. Svake godine isto", Mertesacker: "Nećemo se osvrtati"
Foto: EPA

Nogometaši Arsenala svjesni su da su svoju priliku za četvrtfinale Lige prvaka propustili još u Londonu te im odlična partija u Monte Carlu nije bila dovoljna.

Londonski Topnici svladali su Subašićev Monaco 2:0 u gostima, ali zbog poraza 1:3 u prvoj utakmici francuski je predstavnik otišao među osam najboljih momčadi Lige prvaka.

"Morali smo se vratiti iz golemog zaostatka, dobro smo igrali, ali nije bilo dovoljno. Nećemo se osvrtati na prvu utakmicu, to je prošlost. Dali smo sve od sebe, a Monaco je zaslužio prolaz s obzirom da je u prvoj utakmici bio neusporedivo bolja momčad", rekao je njemački branič Per Mertesacker.

"Dobro smo odgovorili na izazov, ali treba priznati da imamo za čime žaliti", dodao je stoper Arsenala.

Velški reprezentativac Aaron Ramsey smatra da je njegova momčad morala opravdati ulogu favorita i izboriti četvrtfinale.

"Ovo ispadanje boli još više od prošlih. Ranije smo gubili od momčadi poput Bayerna i Barcelone. Uz dužno poštovanje Monaco, imali smo veliku priliku proći, ali otežali smo si život porazom u Londonu", izjavio je.

"Svaki je put isto, blizu smo, ali ispadnemo. Pokušat ćemo izvući nešto pozitivno iz ovoga i okrenuti se FA kupu i Premiershipu", dodao je Ramsey.

Liga prvaka

osmina finala - uzvrati

Real Madrid3:4Schalke 04
Porto4:0Basel
Chelsea2:2 *PSG
Bayern7:0Šahtar
Monaco0:2Arsenal
Atlético Madrid4:2 **Bayer Leverkusen
Borussia D.0:3Juventus
Barcelona1:0Manchester City

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!