Nogomet

Leonardo Jardim: "Nogomet je nepredvidljiv, ali Juventus je definitivno favorit"

Mihaela Bradovski • petak, 20.03.2015.
Leonardo Jardim: "Nogomet je nepredvidljiv, ali Juventus je definitivno favorit"
Foto: EPA

Monaco je najugodnije iznenađenje ovosezonskog izdanja Lige prvaka i za mnoge je neočekivani sudionik četvrtfinala. Nakon današnjeg ždrijeba, u Monacu jasno prebacuju ulogu favorita na stranu Juventusa...

Izbacivanje Arsenala u osmini finala Lige prvaka dovelo je Monaco među osam najboljih momčadi Lige prvaka. Trener domaćina Leonardo Jardim svjestan je koliko težak posao očekuje njegovu momčad protiv Juventusa.

"Očekuju nas teški susreti protiv velike momčadi, vodećeg kluba Serie A. Nogomet je nepredvidljiv, ali Juventus je jasni favorit. Međutim bez obzira na to mi ćemo igrati na pobjedu."

Iskusni Jeremy Toulalan smatra da domaćinstvo u drugom susretu ne mora biti prednost.

"Svaka utakmica je teška i niti ovdje neće biti drugačije. Drugi susret na domaćem travnjaku ne mora biti nikakva prednost, vidjeli smo to protiv Arsenala. Puno igrača Juventusa poznajemo, odlično se brane, ali i impresivno napadaju", dodaje Toulalan.

Pavel Nedved upozorava da ne smije doći do opuštanja koje bi moglo biti kobno.

"U četvrtfinale Lige prvaka ne dolazi se slučajno, Monaco je imao dva impresivna nastupa protiv Arsenala, posebno u Londonu. Bolje igraju u gostima nego doma i morat ćemo na to posebno pripaziti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!