Ostali sportovi

Hrvatska ženska reprezentacija u karateu osvojila zlatno odličje na Europskom prvenstvu

Branimir Korać • ponedjeljak, 23.03.2015.
Hrvatska ženska reprezentacija u karateu osvojila zlatno odličje na Europskom prvenstvu

Hrvatska ženska reprezentacija u karateu na najbolji način zaključila je nastup na Europskom prvenstvu u Istanbulu. U finalu je svladala Rusiju s 2:0 i odnijela naslov europskih prvakinja...

Potpuna dominacija hrvatske ženske reprezentacije u karateu na Europskom prvenstvu u Istanbulu. Hrvatska je osvojila naslov prvakinja Europe, a da pritom nije izgubila nijedan bod što nije dosad zabilježeno.

U finalu je svladana Rusija s 2:0 i to zahvaljujući pobjedama Azre Saleš protiv Ivanne Zajceve sa 6:0 te Ivone Tubić protiv Inge Šerozije s 2:0.

Na putu do naslova prvakinja Europe Hrvatska je svladala Englesku i Makedoniju s 2:0 te u teškom polufinalu Tursku s 1:0.

Posljednjeg dana natjecanja na Europskom prvenstvu muška reprezentacija osvojila je brončano odličje u katama svladavši Rusiju u susretu za treće mjesto s maksimalnih 5:0.

Ivan Ermenc, Franjo Maškarin i Damjan Padovan donijeli su Hrvatskoj i peto odličje na ovom EP-u. Ženska reprezentacija u sastavu Vlatka Kiuk, Petra Krivičić i Mihaela Petrović izgubila je susret za treće mjesto od jake Italije s 5:0.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • narada10824.03.2015. u 21:43
    nevjerojatno, taekwon-do, sad karate. Nebo je granica.
    narada108