Nogomet

Rusi traže 3:0, Capello: "Morali smo igrati", Brnović: "Sramota, Crna Gora sada više nema šanse"

Borna Rupnik • subota, 28.03.2015.
Rusi traže 3:0, Capello: "Morali smo igrati", Brnović: "Sramota, Crna Gora sada više nema šanse"
Foto: EPA

Poslije nimalo lijepe večeri u Podgorici, Rusi su pripremili dopis Uefi, Akinfejev će se vratiti na oporavak u Moskvu, a crnogorski izbornik svjestan je da se njegovoj reprezentaciji ne piše dobro.

Ruski nogometni savez najavio je službeni protest Uefi zbog incidenta koji se dogodio u prvoj minuti gostovanja u Podgorici, kada je vratar Igor Akinfejev pogođen bakljom.

Akinfejev je završio u bolnici s potresom mozga i opekotinama na vratu, a u Moskvu se vraća zajedno sa svojim suigračima. Tamo će nastaviti oporavak, poručili su liječnici ruske reprezentacije.

Sredinom drugog poluvremena pogođen je još jedan igrač Rusije te je sudac odsvirao preuranjeni kraj.

"Prema našem mišljenju, Crna Gora mora izgubiti ovu utakmicu 3:0 za zelenim stolom", stoji u ruskom dopisu.

Ruski izbornik Fabio Capello prepričao je zbivanja odmah nakon početnog incidenta: "Čekali smo odluku delegata utakmice. On je odlučio da je sigurno nastaviti pa smo opet izašli na teren. Nismo se mogli usprotiviti, morali smo igrati".

Branko Brnović, izbornik Crne Gore, pridružio se ponuđenim isprikama Rusima, ali i njemu se čini kako to neće spasiti njegovu reprezentaciju.

"Ostavili smo vrlo ružnu sliku. Ovo je sramota i žao mi je prije svega igrača. Sada više nemamo šanse za plasman na EP, a pitanje je i što će se sve dogoditi s crnogorskim nogometom. Situacija je jako teška", izjavio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik28.03.2015. u 13:32
    Javasluk ma lako i za te sto idu samo da budu videni i da im guzica vidi puta ali imas i kretena kao ovi sto su u Italiji napravili sranje jer eto oni mogu.Platis karikiram 600 eura da odes na utakmicu samo da napravis sranje jer onda mislis da si frajer dok si posteni gradani ne mogu priustiti... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • javasluk28.03.2015. u 13:27
    Na žalost od tih takvih ima ih dosta koje nogomet ne zanima, ne znaju igrače nabrojati, ali "nakače" se na nogomet i utakmice baš zbog mogućnosti izazivanja. Ah ne znam, jedino da se ljude podvrgne testovima da se provejri koliko imamju nogometnog znanja i koliko ih nogomet istinski interesira, pa... [više na forumu]
    javasluk
  • Obrisan korisnik28.03.2015. u 13:25
    ma naježim se kada ufurani klinci i budale govore o bakljama kao "veličastvenoj dekoraciji". svak pirotehnika je opasna a pogotovo u rukama ufuranih isfrustriranih kretena.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.03.2015. u 13:10
    sramota je da se takvo sta jos dogada u danasnjem nogometu i da ima jos previse onih kojima je bakljada lijepa jer stvara ambijent dok netko ne naje*e kao sinoc
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.03.2015. u 13:09
    Tako će i biti, 3:0 i velika kazna za Crnu Goru, zbog budale, nadam se da su kod nas izolirali huligane pred današnju utakmicu i da se neće pojaviti na tribinama.
    Obrisan korisnik