Nogomet

Akinfejev poručio: "Dobro sam, nadam se da se više neće nigdje ponoviti"

Mihaela Bradovski • subota, 28.03.2015.
Akinfejev poručio: "Dobro sam, nadam se da se više neće nigdje ponoviti"
Foto: EPA

Vratar ruske reprezentacije Igor Akinfejev tek što je počeo sinoćnji susret između Crne Gore i Rusije pogođen je bakljom u glavu i završio u podgoričkoj bolnici. Susret u konačnici nije odigran do kraja, prekinut je u 67. minuti kod rezultata 0:0...

Igor Akinfejev izvukao se bez teže ozljede nakon što je neposredno poslije početka susreta u Podgorici pogođen bakljom u glavu. Baklja je bačena s tribine na kojoj su se nalazili crnogorski navijači, a nakon toga uslijedio je prekid više od pola sata.

Akinfejev je hitno prebačen u podgoričku bolnicu gdje je ustanovljen potres mozga uz opekotine na glavi i na vratu. Iz bolnice se zahvalio svima na podršci.

"Dobro sam, zahvaljujem svima na podršci. To su stvari koje se na žalost događaju u nogometu, a nadam se da se više neće ponoviti bilo gdje u svijetu", poručio je Akinfejev.

Susret je nastavljen nakon što je zagarantirana sigurnost svim akterima, ali je ipak prekinut u 67. minuti nakon što je kovanicom pogođen Kombarov u trenutku dok je pokušavao ubaciti loptu sa strane.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!