Nogomet

Srna: "Utakmicu protiv Italije možemo prebaciti u Split", Brozović: "Ide mi protiv Skandinavaca"

Mihaela Bradovski • nedjelja, 29.03.2015.
Srna: "Utakmicu protiv Italije možemo prebaciti u Split", Brozović: "Ide mi protiv Skandinavaca"
Foto: FaH

Hrvatski reprezentativci bili su zadovoljni nakon susreta protiv Norveške. Svjesni su da su protiv Italije pružili bolju igru, no protiv Norveške su pokazali priličnu efikasnost...

Bio je to jedan od onih dana kada praktički sve ulazi. Hrvatska je postigla pet pogodaka, a da na travnjaku nije briljirala i Norveška je u konačnici previsoko poražena.

"Sigurno je da možemo odigrati puno bolje od ovoga, protiv Italije smo bili puno bolji, ali ovdje smo bili puno efikasniji. U prvom poluvremenu dosta smo kasnili, oni su imali neke poluprilike, ali svejedno dečki zaslužuju pohvale. Ćorlukin kazneni udarac prestrogo je dosuđen, nedostajat će nam protiv Italije. Tu utakmicu trebali bi igrati u Splitu", rekao je nakon susreta Darijo Srna.

HNS je već ranije odlučio da se utakmica igra u Maksimiru gdje se sjajno osjeća Marcelo Brozović koji je zabio danskom Aalborgu, a sada i Norveškoj.

"Očito mi ide protiv Skandinavaca, ovo mi je sigurno jedna od najboljih utakmica u dresu reprezentacije. Iako 5:1 zvuči sjajno, na travnjaku nije sve bilo bajno. Imamo još puno toga za popraviti i o tome moramo razgovarati."

Svi 90 minuta odradio je Luka Modrić iako je bilo predviđeno da igra nešto manje. Ipak nakon isključenja Ćorluke, Niko Kovač morao je povući drugu taktičku zamjenu.

"Izdržao sam svih 90 minuta i zadovoljan sam. Šteta, Ćorluka će nam nedostajati protiv Italije, ali Schifo i Lovren ga mogu dobro zamijeniti. Možemo biti zadovoljni rezultatom, nije lako nikome zabiti pet komada, ali svjesni smo da igrom možemo biti manje zadovoljni."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • DC29.03.2015. u 19:51
    Rekao je 'prebaciti' znaci da zna gdje je predvideno da se igra...
    DC
  • Obrisan korisnik29.03.2015. u 13:07
    Ovaj naš kapetan kao da je pao s marsa pa ne zna da je već odavno odlučeno da se protiv Italije igra u ZG-u, možda bi kao kapetan mogao malo pomnije pratiti zbivanja oko reprezentacije.
    Obrisan korisnik