Košarka

Hezonja: "Uvijek ista priča, ništa nismo naučili iz ranijih utakmica"

Branimir Korać • nedjelja, 12.04.2015.
Hezonja: "Uvijek ista priča, ništa nismo naučili iz ranijih utakmica"
Foto: EPA

Barcelona je poražena u derbiju protiv Real Madrida 91:78 zahvaljujući padu u četvrtoj četvrtini kada je domaćin preuzeo kontrolu nad utakmicom i odvojio se...

Barcelona je igrala dobro većim dijelom susreta, imala prednost na ulasku u posljednju četvrtinu, ali onda je uslijedio pad i serija Real Madrida 14:0 riješila je pitanje pobjednika. Tu su se domaćini odvojili i napadački sjajnom posljednjom dionicom stigli su do pobjede.

Mario Hezonja susret je završio s devet poena, a bio je vrlo nezadovoljan nakon susreta. "Uvijek ista priča, nismo ništa naučili iz ranijih susreta protiv Real Madrida. Na tri-četiri minute smo spustili ruke i sramota je da smo si to dopustili"

Xavi Pascual bez problema je detektirao gdje je bio osnovni problem.

"Nismo imali nikakvu reakciju na početku posljednje četvrtine. Dopustili smo im četiri ili pet vrlo laganih koševa, odvojili su se i bili vrlo efikasni u kažnjavanju naših pogrešaka."

"U zadnjih pet minuta posljednje četvrtine potpuno smo pali u obrani, nestao je intenzitet i otišli smo u poraz", dodao je Pascual.

Pascual je dodao kako situacija s Justinom Doellmanom i koliko je teška ozljeda, nije poznato, ali se nada da nije riječ o ničem ozbiljnijem te da će moći na njega računati već narednog tjedna. "Narednih 48 sati bit će ključno."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • narada10813.04.2015. u 20:50
    za Mariu je još pre rano, bih rekao, Barca jeste dobra, ali Pascual ih ne uči dobru obranu.
    narada108
  • Obrisan korisnik12.04.2015. u 22:42
    Sinko, ajde ti fino preko bare ovo ljeto. Igrače takvog tipa Ameri obožavaju i zbilja ne vjerujem da mu je bolje ostati još jednu sezonu u Barci. Tomić također, pakuj se i pravac Salt Lake City
    Obrisan korisnik