Nogomet

Juventus spreman izazvati Real: "Nećemo početi kao favoriti, ali igrat ćemo bez straha"

Borna Rupnik • subota, 25.04.2015.
Juventus spreman izazvati Real: "Nećemo početi kao favoriti, ali igrat ćemo bez straha"
Foto: EPA

Europski prvak Real Madrid svoj će pohod na obranu naslova nastaviti protiv Juventusa, no Torinezi ne planiraju izaći na teren s bijelom zastavom.

Ždrijeb polufinala Lige prvaka spojio je Barcelonu i Bayern, a branitelju naslova Real Madridu dodijelio naizgled najpoželjnijeg suparnika, talijanskog prvaka. Stara dama vratila se među četiri najbolja kluba nakon čak 12 godina čekanja.

"Juventus igra dobru sezonu, praktično je osvojio još jedno prvenstvo i moći će se maksimalno posvetiti Ligi prvaka. No, mi smo uvjereni da ćemo moći slijediti svoj san i ući u još jedno finale. Moramo igrati s jednakim entuzijazmom i željom kao protiv Atletico Madrida", ponudio je recept trener Kraljevskog kluba, Carlo Ancelotti.

S druge strane, branič Andrea Barzagli tvrdi kako Juventus prihvaća ulogu autsajdera, no to ne znači da se unaprijed pomirio s ispadanjem.

"Nećemo početi taj dvoboj kao favoriti, ali igrat ćemo bez straha. Susreli smo se s Real Madridom prošle sezone u skupini i pružili dvije dobre partije. Ulozi su sada veći pa ćemo biti još pripremljeniji. Real ima igrače koji uvijek mogu napraviti razliku, momčad im je sjajna, ali nosit ćemo se s njima najbolje što možemo", najavio je.

Na njegovo se razmišljanje nadovezao Juventusov direktor Pavel Nedved, koji ističe:

"Bilo bi ludo misliti da smo favoriti protiv Reala, no imamo igrače s kojima ga možemo izazvati. Uvjeren sam da ćemo odigrati dvije dobre utakmice pa ćemo vidjeti je li to dovoljno za nastavak europskog puta".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik25.04.2015. u 15:39
    realovcima će nakon utakmice u ušima samo tutnjati zvuk topota kopita torinskih zebri!!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.04.2015. u 11:42
    Real-Barcelona finale
    Obrisan korisnik
  • etti25.04.2015. u 11:14
    Još malo, još malo, jedva čekam prvi zvižduk :)
    etti