Nogomet

Bivši bugarski izbornik besplatno vodi momčad sofijskog CSKA

Branimir Korać • srijeda, 29.04.2015.
Bivši bugarski izbornik besplatno vodi momčad sofijskog CSKA
Foto: EPA

Donedavni bugarski izbornik Ljuboslav Penev pronašao je angažman. Pristao je do kraja sezone voditi momčad sofijskog CSKA za što neće primati nikakvu naknadu...

Sofijski CSKA u velikoj je krizi rezultata, ove godine još nije postigao niti jedan pogodak, a osvojio je samo dva boda. Zbog svega toga bez posla je ostao Galin Ivanov, a njega je zamijenio bivši bugarski izbornik Ljuboslav Penev.

Penev je s velikim uspjehom nosio dres CSKA krajem osamdesetih, a kasnije je i vodio momčad kao trener. Njegov povratak na klupu pozdravljen je od strane navijača koji su nakon posljednjih neuspjeha otvoreno izražavali nezadovoljstvo.

Kako je sofijski klub u nezavidnom financijskom stanju, Penev se prihvatio vođenja momčadi bez ikakve financijske naknade.

"Mogu potvrditi da će Ljubo raditi besplatno, on je veliki čovjek. Obostrana je želja da do kraja sezone upišemo pet pobjeda", rekao je čelnik CSKA Milko Georgiev.

Inače Penev je vodio bugarsku reprezentaciju sve do studenog prošle godine kada je dobio otkaz nakon lošeg otvaranja kvalifikacija. Sada će voditi trojicu hrvatskih nogometaša, Marina Oršulića, Marija Brkljaču i Tončija Kukoča.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!