Rukomet

Gojun: "Želimo opravdati ugled hrvatske reprezentacije, nadam se će biti bolje"

Borna Rupnik • nedjelja, 03.05.2015.
Gojun: "Želimo opravdati ugled hrvatske reprezentacije, nadam se će biti bolje"
Foto: EPA

Hrvatska je u kvalifikacijama za EP minimalno poražena u Norveškoj, a prvo će mjesto u skupini pokušati uhvatiti u nedjeljnom uzvratu u Varaždinu.

Norvežani su u Stavangeru svladali momčad Željka Babića 27:26 te će hrvatski reprezentativci krenuti u lov na pobjedu od dva pogotka razlike kako bi ispunili svoj cilj.

"Teško je bilo nakon jednog treninga nešto od novih stvari prenijeti na teren. Sigurno ćemo nakon ovih nekoliko dana demonstrirati bolju igru", uvjeren je Igor Karačić nakon prve utakmice pod vodstvom novog izbornika.

"Nadam se pobjedi, pomogućnosti s dva razlike, da prezentiramo Hrvatsku u pravom svjetlu i da pokažemo da Hrvatska zaslužuje potporu s tribina", dodao je.

Stup hrvatske obrane, Jakov Gojun, traži malo strpljenja da se sve "posloži" u skladu s Babićevim željama. Pokazatelja da se dobro radi - ima, kaže Gojun.

"Novi je sustav, novi je trener, treba malo vremena. U nekim segmentima nismo bili loši ni u Norveškoj, ali nadam se da ćemo se sveukupno još poboljšati", izjavio je.

"Mislim da uz punu podršku ne bi trebalo biti problema. Naš cilj je biti prvi u skupini, želimo opravdati ugled hrvatske reprezentacije koji godinama imamo. Niti jedna utakmica nije lagana, danas svi igraju rukomet, ali nadam se da će biti bolje nego u prvoj utakmici", zaključio je Gojun.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • ruby03.05.2015. u 15:23
    Ne mogu shvatiti da su se uplašili Norvežana. Ili im je to alibi ako izgube, ..... Pa ti Norvežani nemaju nekog poznatog igrača ( osim onog pivota ako bude igrao ). I kakve gluposti oko uigranosti - ova ekipa naša uigrava se već 10-tak godina - treba fosile poslat u penziju.
    ruby