Rukomet

Štrlek i Horvat: "Odigrali smo tri loša poluvremena, ali nismo zaboravili igrati rukomet"

Branimir Korać • ponedjeljak, 04.05.2015.
Štrlek i Horvat: "Odigrali smo tri loša poluvremena, ali nismo zaboravili igrati rukomet"
Foto: EPA

Manuel Štrlek i Zlatko Horvat bili su zadovoljni, posebno drugim poluvremenom protiv Norveške. I sami su svjesni da nastup u gostima i prvo poluvrijeme u Varaždinu nisu bili dobri...

Manuel Štrlek nije imao problema priznati da Hrvatska nije izgledala dobro u tri od četiri poluvremena susreta s Norveškom.

"Tri poluvremena smo se mučili, ali moralo se otvoriti. Svi znamo dobro igrati rukomet i bilo je samo pitanje vremena kada će se dogoditi klik. To se dogodilo u drugom poluvremenu i mislim da smo pokazali pravu igru te zasluženo pobijedili. Svaka čast Pešiću, ima odličnu sezonu u Meškovu i očekivali smo ovakav nastup. "

S njim se složio i Zlatko Horvat koji napominje promjenu obrane kao jedan od glavnih razloga pobjede.

"Imali smo u startu nekih problema, ali smo se smirili i počeli igrati obranu kako treba. Poveli smo s četiri razlike, ali onda smo bez veze prebrzo ispucavali neke šuteve koji nisu bili potrebni i oni su to jako dobro kaznili. Na poluvremenu smo si sami rekli da je krivica na nama i da smo odigrali tri loša poluvremena te da moramo puno bolje ući u drugo. Tu smo odigrali našu standardnu obranu 5-1, rastrčali smo se i zasluženo pobijedili."

Hrvatsku u kvalifikacijama sljedeći dvoboj očekuje 10. lipnja u Nizozemskoj.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.05.2015. u 12:26
    priznabhe je vrlina velikih
    Obrisan korisnik