Nogomet

Slaven Bilić rasplet čeka na vrhu: "Ovo nam je bila najzrelija utakmica. Plan nam je uspio"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 04.05.2015.
Slaven Bilić rasplet čeka na vrhu: "Ovo nam je bila najzrelija utakmica. Plan nam je uspio"
Foto: EPA

Slaven Bilić u zadnjih pet kola turskog prvenstva ulazi s prve pozicije, a njegovi su igrači poslije pobjede u derbiju zaslužili brojne pohvale.

Bešiktaš je zahvaljujući pobjedi nad Trabzonsporom 2:0 uspješno nastavio bitku za tursku titulu. Galatasaray će uz očekivanu pobjedu nad Akhisarom biti bodovno poravnat s Bilićevim sastavom, a Fenerbahče ima jedan bod manje.

"Čestitam svojim igračima, ponosan sam na njih", rekao je bivši hrvatski izbornik poslije susreta. "Utakmica kod Trabzonspora nije bila najbolja koju smo odigrali, ali bila je najzrelija", dodao je.

"Moji su igrači imali plan i držali ga se do samog kraja. Kada smo poveli, našli smo se u dobroj situaciji, ali trebalo je kvalitete i zrelosti da bismo u vrućoj gostujućoj atmosferi sačuvali tu prednost. Plan nam je uspio", prokomentirao je Slaven Bilić.

Bilić sljedeću utakmicu igra pred svojim navijačima protiv Gaziantepspora, dok Galatasaray čeka Konyaspor, a Fenerbahče u gostima kod Sivasspora.

"Pokazali smo da ova momčad ima karakter, a momčadski je duh na visokoj razini. Skidam im kapu", zaključio je trener Bešiktaša.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!