Nogomet

Kroos: "Real je sam sebe predriblao", Ramos: "Bio sam loš, ali odustajanje nije u mom DNA"

Borna Rupnik • srijeda, 06.05.2015.
Kroos: "Real je sam sebe predriblao", Ramos: "Bio sam loš, ali odustajanje nije u mom DNA"
Foto: EPA

U taboru Real Madrida svjesni su da njihova prezentacija u Torinu nije bila dovoljno dobra za pozitivniji rezultat, no vjera u finale Lige prvaka nije nestala.

Aktualni europski prvak, Real Madrid, poražen je od Juventusa u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka. Završilo je 2:1, a momčad Carla Ancelottija ima tjedan dana za popravak dojma i rezultata te eventualni plasman u berlinsko finale.

"Nismo dobro počeli, nismo se dobro branili, nismo dovoljno dugo držali loptu i napravili smo previše jednostavnih pogrešaka. Predriblali smo sami sebe, morali smo više igrati nogomet. U uzvratu ćemo više gledati prema naprijed, ali moramo biti strpljivi", sažeo je njemački reprezentativac u redovima Real Madrida, Toni Kroos.

Najviše su kritika za svoje nastupe u dresu Reala dobili Gareth Bale i Sergio Ramos, koji je pokušao zamijeniti ozlijeđenog Luku Modrića u veznom redu.

"Bila je to sveukupno loša utakmica, a i ja sam bio loš. No, to me ne zabrinjava, s obzirom da mi trener vjeruje, a ja vjerujem njemu. Imamo još uzvrat i mislim da možemo preokrenuti rezultat. Neće biti teško odigrati bolje od ovoga u Torinu. Sve će biti drugačije, a odustajanje nije u mojoj prirodi, mojoj filozofiji i mom DNA", rekao je Ramos.

U dobru partiju u drugoj utakmici nada se i Kolumbijac James Rodriguez, koji je u prvom poluvremenu u Torinu iz blizine pogodio prečku.

"Rezultat nije loš, moramo vjerovati. Moramo se oporaviti, a Juventus će se sigurno čvrsto braniti. Moramo izaći na teren i 'ubiti' ih. Ovo je polufinale još neizvjesno i mislim da će Real u finale. Juventus je imao i malo sreće", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!