Nogomet

Allegri: "Juventusu treba remek-djelo u Madridu, a ovo je temelj", Ancelotti: "Svi su griješili, ne samo Ramos"

Borna Rupnik • srijeda, 06.05.2015.
Allegri: "Juventusu treba remek-djelo u Madridu, a ovo je temelj", Ancelotti: "Svi su griješili, ne samo Ramos"
Foto: EPA

Massilimano Allegri i Carlo Ancelotti, talijanski treneri na klupama Juventusa i Real Madrida, složni su u procjeni da je i pred jednima i pred drugima još velik dio posla na stadionu Santiago Bernabeu.

Torinezi imaju pogodak prednosti, Madriđani imaju pogodak u gostima, a putnik u berlinsko finale Lige prvaka bit će poznat tek za tjedan dana. Juventus je svladao Real Madrid 2:1, a Massimiliano Allegri ipak je pokazao više zadovoljstva poslije utakmice.

"Mislim da možemo još bolje, premda su se svi maksimalno uključili i u obrani i u napadu. Želimo li u finale, treba nam remek-djelo u Madridu, a ovo je pravi temelj. Pokazali smo karakter, trud i odlučnost", sažeo je trener Juventusa.

"Neće biti lako do pravog rezultata u Madridu, ali cijele sezone igramo dobar nogomet i postoje neki pokazatelji da smo bolji od Reala. Bude li sve u redu, imat ćemo i Pogbu na raspolaganju. Real je ranjen, a mislim da ćemo za finale morati zabiti još barem jedan gol", dodao je Allegri.

Carlo Ancelotti, trener Real Madrida, samo je na mahove mogao biti zadovoljan onime što njegova momčad pruža, a nekoliko je riječi posvetio i kritikama na račun španjolskog reprezentativca Sergija Ramosa te Velšanina Garetha Balea.

"Imali smo neke dobre prilike, takve će nam trebati i u uzvratu. Svi smo griješili više nego obično, ne samo Sergio Ramos, zbog snažnog pritiska Juventusa. Bale je bio umoran, on ostaje jedan od najvažnijih i najopasnijih igrača Reala", kaže Ancelotti.

"Juventus je u sjajnoj formi, rezultat je negativan, ali nije toliko loš. Juventus izvlači ono najbolje od Pirla, Teveza i Vidala, teško je s njima, ali na svom terenu bit ćemo samopouzdani, strpljivi i imat ćemo navijačku pomoć", zaključio je strateg Reala.

Liga prvaka

polufinale - prve utakmice

Juventus2:1Real Madrid
Barcelona3:0Bayern

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!