Nogomet

Pirlo: "Poslali smo poruku Europi", Tevez: "Odličan Allegrijev plan, zbunio je braniče Reala"

Borna Rupnik • srijeda, 06.05.2015.
Pirlo: "Poslali smo poruku Europi", Tevez: "Odličan Allegrijev plan, zbunio je braniče Reala"
Foto: EPA

Napadački dvojac Carlos Tevez - Alvaro Morata donio je Juventusu pogodak prednosti u polufinalu Lige prvaka, ali je i Gianluigi Buffon jednom morao po loptu u svoju mrežu.

Prvi polufinalni okršaj ovosezonskog izdanja Lige prvaka pripao je torinskoj Staroj dami, koja će na put u Madrid s 2:1 u džepu. Taj rezultat ostavlja nadu u prolaz i jednima i drugima.

"Morali smo sami sebi potvrditi da možemo igrati na ovako visokoj razini. Najvažnije je da su nam vrata finala još uvijek otvorena", rekao je Juventusov čuvar mreže, iskusni Gianluigi Buffon.

Pogotke su za Talijane postigli napadači Carlos Tevez i Alvaro Morata.

"Odigrali smo odlično, zaslužili pobjedu, ali sada moramo jednako odlučni biti i u Madridu. Pokušat ćemo pokazati jednaku želju i jednako se nametnuti, ništa se nije promijenilo po pitanju naših šansi za prolazak u finale", izjavio je Argentinac poslije utakmice.

"Trener Allegri odlično je pripremio plan za utakmicu, htio je zbuniti Realove braniče i uspio je u tome. Primjerice, ja sam se u prvom dijelu povlačio u dubini, a u drugom sam igrao vrlo istureno. Morata je izvrsno napredovao tijekom proteklih mjeseci i pokazao da je spreman igrati i velike utakmice. Uzvrat mu neće predstavljati pritisak", dodao je Tevez.

Morata je, naime, bivši igrač Real Madrida. Stoga svoj pogodak nije slavio, ali potrudit će se izbaciti nekadašnje suigrače iz Lige prvaka.

"Moj gol nije bio lijep, ali bio je važan. Ipak, nismo još ništa napravili te ćemo u uzvrat ući kao da je 0:0 i opet pokušati pobijediti. Trebat će nam još bolja predstava od ove jer je Real najbolja momčad svijeta. Smijemo sanjati", rekao je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • zovche06.05.2015. u 12:48
    nemoj protiv camila, on ti je pasivno agresivni navijac Juvea, i grize kad zatreba :p
    zovche
  • Obrisan korisnik06.05.2015. u 12:00
    samo se ti nadaj jadniče redondo5
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik06.05.2015. u 09:48
    Real je toliko lose odigrao , da se cini da Juve igra dobro !!! Mada je Ancelloti krivac za poraz jer je usao krajnje deff u igru ,mislim da ce ih Real pregaziti u uzvratu..
    Obrisan korisnik