Nogomet

Allegri računa i na Pogbu: "Nemoguće je kontrolirati Real. Bit će to beskonačno dugačka utakmica"

Borna Rupnik • utorak, 12.05.2015.
Allegri računa i na Pogbu: "Nemoguće je kontrolirati Real. Bit će to beskonačno dugačka utakmica"
Foto: EPA

Juventusov trener Massimiliano Allegri moći će u Madridu računati na Paula Pogbu, a svjestan je da do finala neće moći isključivo obranom.

U uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka protiv branitelja naslova Real Madrida Juventus će biti jači za Paula Pogbu, francuskog nogometaša koji je zbog ozljede morao propustiti prvi dvoboj i pobjedu svoje momčadi 2:1.

Pogba je zbog problema sa zadnjom ložom morao pauzirati dva mjeseca, a na terene se vratio u ligaškom ogledu protiv Cagliarija u subotu i odmah postigao pogodak.

"U dobroj je formi, postoji velika šansa da će protiv Real Madrida igrati od prve minute", najavio je trener Stare dame Massimiliano Allegri.

"Prvu sam utakmicu izbrisao iz sjećanja, u srijedu se kreće ispočetka i ne smijemo misliti o svojoj prednosti. Nemoguće je kontrolirati Real Madrid, pogotovo na domaćem terenu. Tada su još više napadački orijentirani nego na gostovanjima", naglasio je Talijan.

Stoga isključivo obrambeni pristup Juventusa nije opcija, zaključio je Allegri.

"Nema smisla razmišljati samo o obrani. Što više budemo imali loptu u svojim nogama, manje je izgledno da će Real Madrid zabiti. Ne vidim zašto ne bismo vjerovali u prolaz, makar će to biti dugačka utakmica. Beskonačna".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!