Nogomet

Bale: "Razočarani smo, ali moramo ići dalje. Nisam zabio, no smatram da sam igrao dobro"

Branimir Korać • četvrtak, 14.05.2015.
Bale: "Razočarani smo, ali moramo ići dalje. Nisam zabio, no smatram da sam igrao dobro"
Foto: EPA

Gareth Bale nije uspio postići pogodak u dva susreta protiv Juventusa. Dok je u Torinu odigrao vrlo loše, u uzvratu u Madridu bio je zapaženiji, međutim nije uspio zabiti i Juventus je otišao u finale...

Gareth Bale glavna je meta kritika, svaka lošija predstava odmah je pod povećalom, a ove sezone imao je uistinu dosta uspona i padova. Osobno smatra da je mogao bolje, ali i da nije igrao loše.

"Bilo je nekih uspona i padova, ali smatram da sam igrao dobro. Možda nisam postigao golova koliko sam želio, ali sve u svemu nisam igrao tako loše. Završnica mi nije dobra i na njoj moram poraditi za sljedeću sezonu. Što te ne ubije, ojača te, iz ove sezone povući ću pouke i pripremiti se za sljedeću", rekao je Bale nakon susreta protiv Juventusa.

Protiv Juventusa u uzvratu imao je nekoliko lijepih prilika, ali nije zabio.

"Nisam imao sreće, ali dok god naporno radim i trudim se, lopta i završi u golu. Na žalost to se nije dogodilo u ovom polufinalu. Sve je to sastavni dio nogometa i moramo nastaviti dalje."

Bale ističe da je cijela momčad imala veliku želju doći do finala i da se sada okreće borbi za naslov prvaka Španjolske.

"Htjeli smo u finale, pružili smo si priliku za to, ali nije nam bilo suđeno. Iako smo odigrali dobru utakmicu, lopta nije htjela u gol. Razočarani smo, okrećemo se borbi za naslov prvaka gdje još uvijek imamo matematičke šanse. Dok god je tako, nećemo se predati."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.05.2015. u 20:56
    Ma nema sta da kaze o svojoj igri , nebitno je da je dao 5 golova sinoc i dalje bi bio najlosiji igrac ove sezone.. Bar meni koji pratim i veliki fanatik reala sam ..bolje da se osisa i da skonta da njegova trzisna vrijednost nema veze sa onim sto on pokazuje na travi !!!! Jedan prosjecan igrac... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.05.2015. u 12:55
    Igrao sam dobro ali nije me islo!? Neki ga sinoc brane-nije imao srece ali dobro igrao, razapece ga mediji... To je bilo polufinale lige prvaka a ne nesto bezveze i on u obe tekme ostaje neefikasan. Fula glavom sa pola metra. Pa kada treba da ga ide? I prvenstvo je izgubljeno. Kako Morattu koji mu... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • kamacnik114.05.2015. u 11:24
    samo matematičke , dobro kažeš ...
    kamacnik1