Nogomet

Ancelotti: "Ispali smo zbog poraza u Torinu, ne znam ostajem li na klupi Real Madrida"

Branimir Korać • srijeda, 13.05.2015.
Ancelotti: "Ispali smo zbog poraza u Torinu, ne znam ostajem li na klupi Real Madrida"
Foto: EPA

Carlo Ancelotti više neće voditi Real Madrid, barem ne ove sezone. U španjolskom prvenstvu ne može sjediti na klupi taman dvije posljednje utakmice, a u Europi je završio svoj put...

Talijanski stručnjak smatra da sreća nije bila saveznik Madriđana. Puno prilika i puno promašaja, a za ispadanje krivi prvu utakmicu u Torinu.

"Ispali smo porazom u prvoj utakmici, nismo imali sreće, imali smo kontrolu, ali ne i dovoljno sreće da dođemo do drugog gola. Bilo je puno prilika za drugi pogodak, ali nismo ih iskoristili."

"Svi su dali sve od sebe, Gareth Bale je igrao bolje, puno je radio kao i ostali igrači. Mislim da smo odigrali na maksimumu, ali sreća nas nije pomazila."

Ancelotti je ostao zatvoren po pitanju ostanka na klupi, no čini se da nije baš najsigurniji u ostanak.

"Imamo još dvije utakmice do kraja sezone, a nakon toga ću sjesti s čelnicima kluba i vidjeti što dalje. Ne znam gdje ću biti sljedeće sezone", dodao je Ancelotti.

Analitičar Skyja Jamie Carragher ne vidi Ancelottija na klupi real Madrida i sljedeće sezone.

"Mislim da neće ostati na klupi Real Madrida sljedeće sezone. i on to zna bolje od ikoga. Prošle godine jedan pogodak glavom Sergija Ramosa sačuvao mu je posao. On je jedan od najboljih trenera svijeta, ali nema šanse da ostane u Real Madridu i ne bih se iznenadio da se to objavi u narednih nekoliko dana. To je Real Madrid, vidjeli smo da su tamo treneri dobivali otkaz i kad su osvajali Ligu prvaka."

S njim se složio i Thierry Henry.

"Bili bismo jako sretni da dođe u Premier ligu, on je fantastičan trener i fantastična osoba. Međutim ovo je Real Madrid, ako ne osvajaš trofeje svake godine, moraš ići. Tamo je to tako."

Liga prvaka

polufinale - uzvrati

Bayern3:2Barcelona
Real Madrid1:1Juventus

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.05.2015. u 08:04
    a da nije osvojio onda bi ga sad pili kak nije uspio osvojit svjetsko...tak da nemoj zajebavat..osim tog glupo je smijenit trenera koji je u 1.sezoni osvojio kup i ligu prvaka,i u 2.sezoni bio praktički u igri i za prvenstvo i ligu prvaka..i sad će ga smijenit. a mourinho je u 2g osvojio kup i... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • johnny00814.05.2015. u 01:46
    da, jer ta dva su toliko bitna da glava boli...postoje samo dva bitna trofeja, prvenstvo i liga prvaka, za real je sve ostalo utjesna nagrada koju ne vrijedi ni spominjat
    johnny008
  • Obrisan korisnik13.05.2015. u 23:53
    Mogao bi se taj "veliki" stručnjak malo informirat i saznat da je ancelotti ove sezone osvojio 2 trofeja, a ne 0 kako on tvrdi
    Obrisan korisnik