Nogomet

Slaven Bilić: "Namjera mi je bila ostati, ali sada više nisam siguran hoću li dobiti priliku"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 18.05.2015.
Slaven Bilić: "Namjera mi je bila ostati, ali sada više nisam siguran hoću li dobiti priliku"
Foto: EPA

Slaven Bilić, bivši hrvatski izbornik, ostao je u ponedjeljak bez šansi za prvo mjesto, a prema njegovim riječima, vrlo vjerojatno i bez posla.

Bešiktaš se domaćim porazom od Konyaspora (0:1) oprostio od lova na vodeći Galatasaray te mu preostaje borba s drugoplasiranim Fenerbahčeom u preostala dva kola. Međutim, kako prvo mora na gostovanje baš kod Galatasaraya, moglo bi se dogoditi da nogometaši Slavena Bilića ostanu na trećem mjestu.

"Imali smo prilično dobru sezonu sve do zadnjih desetak dana. Ovi nas zadnji propusti bole, tim više što smo i protiv Konyaspora imali svoje šanse. Da smo zabili, sve bi bilo drugačije, ali nismo i razočaran sam. Žao mi je zbog igrača i navijača", izjavio je Bilić poslije utakmice.

Odmah se postavilo pitanje hoće li nekadašnji šef stručnog stožera Hrvatske ostati na klupi Bešiktaša i naredne sezone. Mediji ga često sele na Otok, no konačne odluke još uvijek nema.

"Radim na dobrobit Bešiktaša i još nisam s nikime razgovarao, sve su te glasine neutemeljene. Moja je namjera bila ostati u klubu, no sada više nisam siguran hoće li to biti moguće. Ja sam odgovoran za poraze te ću sjesti s upravom. Znam kako nogomet funkcionira, pogotovo u Turskoj, i mislim da neću dobiti priliku voditi Bešiktaš u narednoj sezoni", zaključio je Slaven Bilić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • :))19.05.2015. u 19:11
    @ actionman, jednostavan lijek za tvoja jaja: preskoci clanke o Bilicu. Ako te ne zanima ne trebas citati a jos manje komentirati.S takvim Besiktasom se do kraja borio za titulu, na tome mu se samo moze cestitati.
    :))
  • Obrisan korisnik19.05.2015. u 08:52
    sad si je digo cijenu, ako more u englesku neka ide, nema šta čekat
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.05.2015. u 07:06
    šteta držali su priključak cijelu sezonu , turska liga je teška , derbiji su na rubu regularnosti , suci su pod pritiskom , navijači su divlji , a k tome bešiktaš sve tekme igra u gostima
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.05.2015. u 06:48
    Već ste mi napunili jaja ove godine sa Bilićem i Bešiktašem, praćen je na Sportnetu kao da je Barcelona i Real zajedno a ne neki minorni i nikogazanimajuči Bešiktaš
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.05.2015. u 23:42
    nego šta, odjebat ove retarde s kojima imaš posla... s druge strane Nane, cijelu sezonu tvoj Beškitaš igra na "primit gol manje", tako se ne igra moderan nogomet za titule, osima ko nisi Murinjo, a jebiga, nisi
    Obrisan korisnik